به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، در این کارگروه که با حضور معاونین برنامه ریزی و عمرانی استاندار کرمانشاه، مدیرکل میراث فرهنگی و نمایندگان دستگاه های ذیربط در سالن شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد، برنامه های استان برای جذب چهارمیلیون گردشگر در سال 94 ، طرح نمونه گردشگری ویس القرن و برنامه راه اندازی طور سفر هنرمندان کشور به استان کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفت.
اصغر میرزایی معاون برنامه ریزی استانداری کرمانشاه و رئیس کارگروه گردشگری استان اظهار داشت: برنامه ریزی برای جذب چهار میلیون گردشگر داخلی و خارجی به استان کرمانشاه به منظور توسعه صنعت گردشگری و تحول اقتصادی استان مطرح شده است که دستگاه های مختلف باید هرچه سریع تر مسئولیت های خود را اجرایی کنند.
وی افزود: انجام چند کار برجسته که بتواند با تبلیغات مناسب منجر به جذب گردشگران شود باید در اولویت قرار گیرد.
میرزایی همچنین تاکید کرد: از این پس ادارات استان در سربرگ مکاتبات اداری خود از تصاویر و نمادهای گردشگری استان کرمانشاه استفاده کنند.
همچنین در این نشست نیک کردار معاون عمرانی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه گردشگری یکی از صنایع زودبازده و پر اشتغال در دنیا است، گفت: در برنامه پنج ساله توسعه استان کرمانشاه صنعت گردشگری به عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه استان دیده شده است.
وی ادامه داد: توسعه صنعت گردشگری می تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی استان را حل کند.
وی افزود: در استان کرمانشاه ظرفیت های قابل توجهی از نظر تعداد آثار و اماکن، تنوع اقوام و ایلات، لباس و حتی تنوع اقلیمی وجود دارد که لازم است از این ظرفیت ها برای توسعه بخش گردشگری استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه در شاخص های گردشگری از استان های برتر و حتی در زمره شش استان اول ایران هستیم، افزود: امسال جذب چهار میلیون گردشگر ورودی به استان کرمانشاه هدفگذاری شده است و برای دستیابی به این مهم از آذر امسال برنامه ریزی ها را آغاز کرده ایم که در قالب سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت مد نظر است.
نیک کردار گفت: اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه هم برنامه پیشنهادی توام با شرح وظایف دستگاه های ذیربط را ارائه کرده است که انتظار داریم همه دستگاه ها پیشنهادات و اصلاحات مورد نظرشان در خصوص این برنامه را تا هفته آینده ارائه کنند.
وی از مسوولان ذیربط خواست تا ایده های شان را به پروژه های قابل اجرا با مدت زمان مشخص، میزان هزینه های مورد نیاز و نحوه تامین این منابع تبدیل کنند.
نیک کردار تاکید کرد که این برنامه ها باید بصورت دائمی و برای سالهای آینده در استان قابل اجرا و عملیاتی باشد.
همچنین علی فعله گری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در ابتدای این شست، برنامه پیشنهادی این اداره کل برای جذب چهار میلیون گردشگر داخلی و خارجی به استان و اقداماتی را که سایر دستگاه ها باید برای تحقق این مهم انجام دهند برای اعضای کارگروه تشریح کرد.
وی با اشاره به اینکه نوروز سال جاری بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر از استان کرمانشاه بازدید کردند، اظهار داشت: تحقق جذب چهارمیلیون گردشگر به استان کرمانشاه نیازمند به یک برنامه ریزی منسجم ، هماهنگی و همکاری همه دستگاه ها و نهادها و در کل یک عزم استانی است.
فعله گری با تاکید بر اینکه تحقق این امر مستلزم سرعت بخشیدن به امور اجرایی برنامه پیشنهادی است، تصریح کرد: استان کرمانشاه به لحاظ دارا بودن شاخصه های ممتاز تاریخی و طبیعی از ظرفیت بسیار بالایی برای جذب گردشگران برخوردار است.
وی فراهم کردن زیرساخت های مناسب اقامتی و ساماندهی مسیرهای دسترسی را از اصول اولیه مورد نیاز برای جذب گردشگران دانست و گفت: ایجاد مراکز بزرگ خرید، برگزاری جشنواره های متعدد و شاد، راه اندازی مراکز تفریحی از جمله مواردی است که در استان باید مورد توجه قرار گیرد.
وی پیرامون وظایف برخی دستگاه ها گفت: شهرداری ها وظیفه سنگین تری نسبت به سایر دستگاه ها دارند و باید شهرها را به شکل مناسب آماده پذیرایی از گردشگران کنند و با انجام پروژه های مختلف عمرانی و همچنین برگزاری جشنواره های متعدد و ارایه خدمات گسترده موجبات جذب گسترده گردشگران را فراهم کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه تصریح کرد: وظیفه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و صدا و سیمای مرکز کرمانشاه برای فراهم کردن برنامه های شاد فرهنگی متناسب با فرهنگ بومی استان در ایام حضور گسترده مسافران در استان بسیار حایز اهمیت است.
اهمیت فعالیت های ادارات و نهادهایی همچون فرمانداری ها، ورزش و جوانان، حلال احمر، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی، راه و ترابری و ... در امر خدمات دهی به مسافران و مهمانان استان و فراهم کردن زیرساخت های مورد نیاز از دیگر مواردی بود که در این نشست مورد تاکید قرار گرفت.
هشتمین جلسه کارگروه گردشگری استان کرمانشاه با بررسی وظایف دستگاههای مختلف به کار خود پایان داد.
انتهای پیام/