50 منطقه  نمونه گردشگری در استان کرمانشاه وجود دارد

50 منطقه  نمونه گردشگری در استان کرمانشاه وجود دارد که تقریبا 10 منطقه نمونه آن دارای سرمایه گذاراست

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه اصغر رشنو معاون سرمایه گذاری و تامین منابع میراث فرهنگی استان با تاکید بر ضرورت اعتماد بانک ها به سود ده بودن طرح های گردشگری گفت:  ما مذکرات  مستمری  را با سرمایه گذاران  متعدد انجام داده ایم  و تاکنون  موافقت نامه های تاسیس آنها  را صادر کرده ایم. 

وی مطلب افزود: همچنین 14 روستای هدف گردشگری در استان کرمانشاه وجود دارد که مطالعه و امکان سنجی و در بعضی از آنها طرح جامع توسط مشاور انجام شده است .

رشنو درباره مشکلات سرمایه گذاری در صنعت گردشگری گفت: عدم تعیین حریم و نبود نقاط اربعه در مناطق نمونه گردشگری و عدم هماهنگی بین دستگاهها  و نبود طرح عملیاتی و راهبردی تاسیسات مورد نیاز احتیاج به باز بینی دارد. زیرا در این مورد قوانینی وجود دارد که  دستگاهها  باید به آن عمل نمایید تا مواردی مانند تامین منابع بانکی و مالی به راحتی ممکن شود.

وی تصریح کرد:رفتار بانک ها با سرمایه گذاران گردشگری و طرحهای آنان مشکل  دیگری است که در این حوزه وجود دارد. سیستم بانکی به طرحهای گردشگری باید اعتماد بیشتری داشته باشد تا طرحهای گردشگری با شکست مواجه نشوند.

رشنو، بیشترین متقاضی سرمایه گذاری در استان کرمانشاه را بیشتر در بخش های میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی عنوان می کند و می گوید: از ابتدای سال تاکنون بیش از 13 سرمایه گذاری درامر  احداث هتل، کمپینگ – مجتمع های  بین راهی و مجموعه های گردشگری ، مراکز سرگرمی و تفریحات، کمپینگ ، ساماندهی خانه های تاریخی و کارونسراها.  هتل آپارتمان شناسایی شده اند و موافقت اصولی آنها صادر شد. که انشالله با بهره برداری از این طرحها شاهد رشد و شکوفایی در استان خواهیم بود.

وی ادامه داد: در بحث سرمایه گذاران خارجی 2 مورد از ایرانیان خارج از کشور در استان قصد سرمایه گذاری در زمینه هتل 5 ستاره و هایپر مارکت  را دارند که سیر مراحل اداری و تغییر کاربری اراضی را طی نموده اند.

 رشنو افزود: در بحث استفاده از تسهیلات تقریبا حدود2000 میلیارد ریال  طرح از طریق  صندوق  توسعه ملی معرفی شده است با پیگیری های  استاندار و معاون برنامه ریزی استانداری در حال رفع مشکلات و موانع صندوق توسعه ملی هستیم.

معاون سرمایه گذاری و تامین منابع اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه ایجاد و توسعه زیر ساختها در مناطق نمونه گردشگری را یکی از کارهای اساسی استان برشمرد و اعلام کرد: در حال رایزنی با  حوزه معاونت برنامه ریزی استانداری و فرمانداری ها برای اجرایی کردن  توسعه زیر ساخت ها هستیم  که در صورت همکاری آنها  اقدامات بسیار خوب  در حوزه زیر ساخت ها  انجام خواهد شد.

به گفته رشنو بیش از 60 فرصت سرمایه گذاری در قالب کتابچه  و سی دی که شامل تمام پروژ های مرتبط با گردشگری است و عمدتا مناطق نمونه گردشگری و کمپینگ را معرفی می کند آماده شده است تا در اختیار سرمایه گذاران قرار گیرد.

وی گفت: ساخت هتل متقاضی خاص خود را دارد و در این زمینه مشکلی نداریم اما مناطق نمونه گردشگری موضوع تازه ای است  و نیاز به سرمایه گذاران کلان داریم. در یک منطقه نمونه گردشگری چندین برابر یک هتل باید سرمایه گذاری شود و فردی که میخواهد سرمایه گذاری کند باید توانمند  تر از یک هتل ساز باشد. بنابراین هدف از آماده کردن بسته های سرمایه گذاری و تنظیم وتهیه آنها فرصت مناسبی است که ما بتوانیم سرمایه گذاران را شناسایی و جذب کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1393101811