برای عبور از بحرانهای کنونی كشور بايد به صنعت منطقی و کم هزینهای مانند گردشگری روی بیاوریم.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری کرمان؛علی مهاجری مدیرکل میراث فرهنگی، استان درنشست با مدیران ارشد هتلهای استان کرمان هدف از برگزاری این نشست را هم اندیشی و ارائه مباحث راهگشا برای مسائل و مشكلات حوزه هتلداری وگردشگری دانست و گفت: در شرايط فعلي كشور توجه به صنعت هتلدارای میتواند بهترين راه حل براي از بين بردن مشكلات اقتصادی و بیکاری باشد.
مهاجری با اشاره به اينكه خوشبختانه مباحث گردشگری و ورود گردشگر به كشوربا توجه ويژه اي روبرو شده است ، اظهار داشت: برای عبور از بحرانهای کنونی و جدا شدن از تکیهگاه صنعت نفت بايد به صنعت ارزان، درآمدزا،منطقی و کم هزینهای مانند گردشگری روی بیاوریم.
وی به سهم 18 درصدی کشور ترکیه از گردشگری دنیا اشاره و تصریح کرد: دربرنامه پنجم توسعه سهم كرمان از گردشگری ناچیز بوده و این گونه عقب افتادگیها موجب وابستگی بیشتر كشور به نفت مي شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان به همت و نگاه ویژه استاندار كرمان به صنعت گردشگري اشاره كرد و گفت : پیگیري مداوم استاندار، مشکلات پيش رو را تا حد ممكن مرتفع ساخته است ، اقدامات خوبی هم در دست اقدام مي است .
مهاجری بیان داشت:با پیگیریهای انجام شده دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در استان کرمان راهاندازی شده و اکنون جزو پنج استان کشور در این زمینه هستیم.
وی خاطرنشان کرد: پیگیری برای استقرار کنسولگری در کرمان طی دو هفته گذشته انجام شده است.
مهاجری با بيان اينكه در خصوص پرواز نجف - کرمان در حال مذاکره و پیگیری هستيم ، بيان داشت: سالانه یک تا یک و نیم میلیون نفر از عراق به مشهد میروند ، به دنبال آن هستیم که بتوانیم گردشگران عراقي را از مسير کرمان به مشهد انتقال دهیم تا كرمان نيز از اين مسئله بهره ببرد چراكه اين استان ظرفيت جذب گردشگر را دارد.
وی با تاکید بر انجام تبلیغات قوی برای حوزه گردشگری و معرفی جاذبههای کرمان به کشور و دنیا ، اظهار داشت: گردشگران قطار گردشگری بوداپست كه به استان کرمان وارد شدند ، از ديدن جاذبه هاي اين استان بسيار راضي بودند بطوريكه براي ديدن مجدد از اين آثار ابراز علاقمندي كردند.
وی تصریح کرد: نگرانی کنونی ما برای ورود گردشگران در زمینه اقامتگاهی است، اميداواريم با همت و همكاري مديران هتل هاي استان بتوانيم هتلهای موجود را سامان بخشيم.
مهاجری عنوان کرد: صندوق توسعه ملی اعتباری را برای پشتیبانی از صنعت گردشگری اختصاص داده که بخش عمده برای هتلها و اصلاح آنها است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان با اشاره به تغییر کاربری ساختمانهای فرسوده و سنتی به اقامتگاههای گردشگری ادامه داد: برای تبدیل وضعیت بافتها و ساختمانهای فرسوده به اقامتگاههای گردشگری میتوانیم قراردادها و مجوزها را اعطا کنیم.
وی افزود: ساختمانهای میراثی و سنتی را شناسایی کردیم و با صاحبان مکانهای خصوصی نیز صحبت کردیم که مجوز تغییر کاربری را بدون هرگونه هزینه به اقامتی یا هتلی تبدیل شود.
مهاجری عنوان کرد: استان کرمان به اقامتگاههای سنتی بیشتری نیاز دارد تا شاهد حضور گردشگر باشد و آمادگی داریم تا در این زمینه با کمک شهرداری و استانداری همکاریهای لازم را انجام دهیم.
انتهای پیام/