به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس کریم انصاری گفت : این هیات به منظور آماده سازی و افزایش مهارت های کوهنوردی اعضاء و همچنین ایجاد انگیزش و روحیه مضاعف کارکنان از چندی پیش تشکیل و صعودهای مختلفی داشته است .
انصاری افزود : هیات کوهنوردی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس همچنین با توجه به رسالتی که این اداره کل پیرامون حفاظت و صیانت از محیط زیست و گردشگاه های طبیعی دارد در مسیر صعود خود نسبت به پاکسازی کوهستان و جمع آوری و امحاء زباله ها اقدام می نماید که در صعود به کوه چنار مهارلو نیز با همکاری اعضاء گروه این اقدام شایسته انجام پذیرفت .
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس اعضاء این گروه شامل کریم انصاری ، اکبر بازیار ، علی شفیعی ، اصغر بشارت ، محمد مهدی نجفی ، عزت ا... درستکار ، محمدکاظم بهادری پور ، طهمورث حسینی،عزیز ا... رضائی صبح روز پنجشنبه 25 دی ماه جاری به ارتفاعات مهارلو صعود کردند .
گفتنی است : روستای مهارلو از توابع بخش سروستان شهرستان شیراز است که در فاصله 40 كیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است. این روستا از شمال غرب به شیراز، از شمال به دریاچه مهارلو و از جنوب غرب به ارتفاعات محدود است. روستای مهارلو از سطح دریا 1545 متر ارتفاع دارد و آب و هوای آن در بهار و تابستان معتدل و در زمستان سرد است. مهارلو نام خود را از دریاچه همجوار گرفته است و براساس گفتههای کهنسالان، در گذشته به دشت گل نیز معروف بوده است. این روستا در پهنة تاریخی و فرهنگی کهنی واقع شده است. تاریخ شكلگیری روستا، با توجه به آثار بر جای مانده (کاروانسرای شاه عباسی) به دورة صفویه مربوط میشود .
چشمه آبگرم وچشمه آب معدنی (که از سراسر کشور برای مصارف درمانی به این نقطه سفرمی کنند) ،چشمه آبخونی ، کوه وچشمه چنار مهارلو ، چشمه آبزنگی ، کوه زیره وآب بیدک و...از جاذبه های گردشگری روستا می باشد ودریاچه مهارلو نیز با گستردگی متوسط 230 کیلومتر مربع محیطی مطلوب برای پرورش گونه های شاخص جانوری وگیاهی کمیاب ورویش گیاهان مناسب وزیستگاه پرندگان مختلف واز مهمترین جاذبه های گردشگری کشورمی باشد. مهمترین پرندگان این تالاب را می توان فلامینگو، مرغابی و ... دانست. آب این دریاچه از نظر کیفی شور و غیرقابل شرب بوده و از آن برای تهیه و استخراج نمک طعام استفاده می شود. البته در خشکسالی های سالهای اخیر آب این دریاچه به شدت کاهش ودر برخی مواقع به طور کامل خشک شده است . از محصولات زراعی باغی روستا می توان به گندم، جو، گوجهفرنگی، طالبی ، خیار، انار، انجیر و بادام اشاره کرد .
انتهای پیام/