دبير كل سازمان جهاني جهانگردي (unwto)، شب گذشته به منظور زيارت بارگاه ملكوتي امام هشتم (ع) و بازديد از جاذبه هاي تاريخي و گردشگري خراسان رضوي وارد مشهد مقدس شد.
به گزارش روابط عمومي ادراه كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، طالب ريفاعي كه روز گذشته به منظور افتتاح هشتمين نمايشگاه گردشگري و صنايع وابسته تهران وارد ايران شده است شب گذشته وارد مشهد مقدس شد و در فرودگاه بين المللي شهيد هاشمي نژاد مشهد مورد استقبال مديران و مسئولان استان خراسان رضوي قرار گرفت.
در اين سفر كه مرتضي رحماني موحد معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز طالب ريفاعي را همراهي مي كند، دبير كل سازمان جهاني جهانگردي در بدو ورود خود به مشهد مقدس با عليرضا رشيديان استاندار خراسان رضوي ديدار و در ضيافت شام استاندار خراسان رضوي بر توسعه همه جانبه گردشگري در اين استان و خصوص شهر مقدس مشهد تاكيد كرد.
ريفاعي در اين ديدار با بيان اينكه بسيار خوشحال هستم كه به مشهد مقدس سفر كرده ام گفت: قبلا از مشهد تعريف هاي زيادي شنيده بودم اما امروز خوشحال هستم كه به اين شهر سفر كرده ام و به نظر من حضور سالانه 27 ميليون گردشگر در اين شهر يك ظرفيت و موضوع بسيار خارق العاده است.
وي با بيان اينكه سفر به مشهد برايم بهترين نوع سفر است ادامه داد: به نظرمن مشهد اين طرفيت را دارد تا بيش از پيش در حوزه گردشگري خصوصا گردشگري مذهبي رشد و توسعه يابد به همين منظور پيشنهاد و تاكيد من اين است كه يك كميته مشترك بين سازمان جهاني جهانگردي و استانداري خراسان رضوي با هدف توسعه گردشگري در اين استان تشكيل شود.
وي اظهارداشت: به نظر من مي توان اين كميته را تشكيل داد و به صورت برند مشترك، تجربيات مان را براي سال 2017 ميلادي كه مشهد به عنوان پايتخت فرهنگي جهان اسلام نامگذاري شده است انتقال دهيم.
وي افزود: مشهد در گردشگري زيارت مي تواند مانند برخي از كشورهاي موفق دنيا دراين حوزه با ايجاد تنوع، نوآوري و ايجاد و خلق جاذبه براي گردشگران، بتواند گردشگران مذهبي بيشماري را در طول سال جذب كند.
وي هم چنين در اين ديدار و بعد از شنيدن صحبت هاي استاندار خراسان رضوي و در پاسخ به اين سوال رشيديان در خصوص تبليغات منفي برخي از رسانه هاي بيگانه عليه ايران و گردشگري اين كشور گفت: ما نبايد به حرف هاي آنان توجه كنيم و نبايد وقت مان را هدر دهيم و حرف ها و داستان هاي پوچ و بي اساس آن رسانه ها را باور كنيم بلكه بايد به جاي آن داستان ها و موضوعات واقعي درباره ايران را به دنيا معرفي كنيم و ظرفيت هاي گردشگري در ايران و نيز موقعيت بسيار ارزشمند ايران را به دنيا اطلاع رساني كنيم.
دبير كل سازمان جهاني جهانگردي در ادامه اضافه كرد: برخي از كشورها مانند نيجريه كه در آن ها اتفاقات ناگواري مانند شيوع ويروس ابولا رخ داده است به دليل اينكه وقت شان را تلف نكرده و به تبليغات منفي رسانه هاي مختلف دنيا گوش ندادند توانستد به عنوان يك مقصد گردشگري همچنان باقي بمانند و موقعيت خود را حفظ كنند.
طالب ريفاعي افزود:به نظر من ايران و شهرهاي گوناگون آن مانند مشهد مقدس از ظرفيت هاي بسيار ارزشمندي در حوزه گردشگري برخوردار هستند.
در اين ديدار هم چنين طالب ريفاعي در ادامه صحبت هاي خود و خطاب به رئيس دفتر نمايندگي وزارت امور خارجه در شرق و شمال كشور كه در اين جلسه حضور داشت با تاكيد بر برنامه ريزي در خصوص لغو رواديد گفت: راه اندازي سايت مشترك به منظور تسهيل در صدور ويزا يكي از بهترين راهكارهاست.
دبير كل سازمان جهاني جهانگردي هم چنين در اين ديدار پای صحبت ها و نقطه نظرات روساي اتحاديه و تشكل هاي بخش خصوصي گردشگري در استان خراسان رضوي نشست و با آن ها درخصوص بهترين راهكارهاي توسعه گردشگري در مشهد مقدس صحبت كرد.
وي در اين ديدار خطاب به مديران اتحاديه هاي هتلداران و ساير واحدهاي اقامتي و نيز اتحاديه دفاتر خدمات مسافرتي استان خواستار برنامه ريزي در خصوص تبيين راهكارهاي موثر براي جذب گردشگر و افزايش ميزان اقامت آنان شد و به اتحاديه ها و بخش خصوصي گردشگري استان تاكيد كرد كه در اين خصوص بايد همواره به صورت آنلاين وبه روز فعاليت خود را ادامه دهند.
وی گفت: پیشنهاد من به شما این است که درجهت تحقق اهداف جذب گردشگر این شعار را در سرلوحه کار خود قرار دهید \"ما با لبخند از گردشگران استقبال می کنیم\".\n
انتهای پیام/