دبير كل سازمان جهاني جهانگردي در سفر به مشهد مقدس و در حاشيه بازديد از آرامگاه حكيم ابوالقاسم فردوسي گفت: به نظر من مشهد يك شهر زيبا و برخوردار از جاذبه هاي بسيار ارزشمند مذهبي، تاريخي ، فرهنگي و گردشگري است و دربازديد از جاذبه هاي اين شهر خصوصا آرامگاه فردوسي آرزو داشتم تمام مردم دنيا با من بودند و مي توانستند  اين شهر را ببينند.
به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، طالب ريفاعي با بيان اين مطلب در حاشيه بازديد از آرامگاه حكيم ابوالقاسم فردوسي و مجموعه توس در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفيت هاي بسيار ارزشمند دومين كلان شهر مذهبي جهان گفت: به نظر من مشهد يك شهر زيباست و از سفر به اين شهر بسيار لذت بردوم اعتقاد من بر اين است كه مشهد قلب ايران است.
وي گفت: مشهد بسيار جذاب و زيباست و از ريشه اي كهن و تاريخي و تمدني عالي برخوردار است و از سفر به اين شهر بسيار لذت بردم و اميدوارم مردم بيشتري بتوانند به اين شهر سفر كرده و جاذبه هاي مشهد را از نزديك ببينند.
وي افزود: بازديد من از جاذبه هاي گردشگري، فرهنگي، تاريخي و مذهبي مشهد نشان مي دهد كه تمدن ايران خصوصا شهري مانند مشهد چقدر ارزشمند است و بنابر اين در اين خصوص بايد بيش از پيش اطلاع رساني و تبليغات كرد و اين جاذبه هاي زيبا را به مدرم دنيا نشان داد.
وي در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران در خصوص چگونگي معرفي جاذبه هاي گردشگري ايران وخصوصا مشهد مقدس به دنيا گفت: به نظر مي رسد تبليغات از طريق سايت هاي الكترونكي يكي از بهترين راهكارها باشد كه دراين خصوص علاوه بر سايت هاي داخلي ايران مي توان به گونه اي برنامه ريز ي كرد كه سايت هاي گردشگري ايران به سايت سازمان جهاني جهانگردي لينك شوند تا مردم با اين جاذبه هابيش از پيش آشنا شوند.
طالب ريفاعي ادامه داد: ضمن اينكه تبليغات شفاهي نيز يكي از بهترين راهكارهاست و زماني كه يك گردشگر به ايران و به شهري مانند مشهد مقدس سفر مي كند مي تواندبا تبليغات شفاهي خودباعث ايجاد علاقه بين ديگر گردشگران براي سفر به مشهد مقدس شود.
دبير كل سازمان جهاني جهانگردي در ادامه و در پاسخ به سوال يكي ديگر از خبرنگاران در خصوص توسعه زير ساخت هاي گردشگري در ايران گفت: به نظر من زير ساخت هاي گردشگري ايران طي سال هاي گذشته بسيار رشد كرده و از وضعيت بسيار خوبي برخوردار است.
وي هم چنين گفت: به نظر من گردشگري پيام صلح و دوستي به تمام دنياست و بايد از اين ظرفيت براي توسعه صلح و آرامش در جهان استفاده كرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1393112420