محمود باقری تصریح کرد:از آنجا که هر ساله میلیون ها نفر به عنوان بازدیدکننده از نمایشگاها بازدید میکند تاثیراتی در حوزه اشتغال، درآمد، ارزآوری، پویایی جریانهای مولد اقتصادی و تقویت فرهنگ اعمال میکند.
باقری ابراز داشت: نکته مهم این است که نه تنها مصرف این هزینه ها موجب سودآوری میشود که نقش سرمایهگذاری و فعال کردن جریانهای مولد اقتصادی را هم ایفا میکند.
وی اظهار داشت: هشتمین نمایشگاه بین المللی گردشگری با معرفی جاذبه های گردشگری، طبیعی، تاریخی، معنوی، سوغات و صنایع دستی با حضور دبیر کل کمیته گردشگری سازمان ملل در تهران برگزار شده که فرصت خوبی برای معرفی پتانسیل ها استانها بود.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد: در این نمایشگاه یک غرفه کامل با تمام امکانات مربوط به استان در حوزه های گردشگری ،میراث فرهنگی وصنایع دستی دایر شده است.
دبیر کارگروه گردشگری استان استقبال مردم از غرفه های کهگیلویه وبویراحمد را در هشتمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران قابل فوق العاده دانست.
وی برگزاری نمایشگاههای تخصصی را در حوزه گردشگری اقدامی تاثیر گذار در توسعه کمی و کیفی آن دانست و گفت: رویدادهای نمایشگاهی از یک سو زمینه لازم جهت بیان ویژگی های اساسی محصول توسط عرضه کنندگان و از سوی دیگر امکان بروز علایق و سلایق مشتریان و متقاضیان را فراهم می کند.
\n
انتهای پیام/