یازدهمین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با حضور اعضا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، یازدهمین کارگروه گردشگری استان با ریاست میرزایی معاون برنامه ریزی استانداری و حضور نیک کردار معاون عمرانی استانداری و اعضای کارگروه روز یک شنبه 26 بهمن ماه در سالن جلسات حوزه استاندار، استانداری کرمانشاه برگزار شد.
در این نشست که با هدف بررسی تعدادی از دستگاه ها برای استقبال از مهمانان وروزی و تحقق جذب چهار میلیون گردشگر در سال 94 برگزار شد، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه علوم پزشکی و جمعیت هلال احمر به ارایه گزارش پرداختند.
علی فعله گری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه و دبیر کارگروه در ابتدای این نشست به ارایه گزارشی از موفقیت های این اداره کل در ثبت ملی 6 اثر ناملموس از جمله آوای هوره و مور، نوای شمشال، مرس بافی، سراجی و قالی سنقر به عنوان میراث معنوی و همچنین ثبت ملی پنج غار در سطح استان و حمام تاریخی روستای چرمله شهرستان سنقر و کلیایی سخن گفت.
وی با تاکید بر اهمیت این موضوع به ویژه در حوزه ثبت معنوی آثار گفت: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان توانسته است به یک موفقیت بزرگ دست پیدا کند و آثاری که برخی از استان های همجوار نیز خود را خواستگاه آن می دانند را به نام کرمانشاه ثبت کند.
فعله گری با بیان اینکه در طول سال فقط یک بار شورای ثبت آثار تشکیل می شود، تصریح کرد: در طول دو تا سه سال گذشته در کشور اثری به عنوان میراث معنوی به ثبت نرسیده است و امسال تنها پرونده 16 اثر دارای ویژگی ثبت ملی شناخته شد که 6 مورد آن توسط استان کرمانشاه به ثبت رسیده است که این در نوع خود اقدام کم نظیری است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در ادامه به حضور و موفقیت این اداره کل در نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته اشاره کرد و گفت: غرفه استان کرمانشاه به عنوان یکی از پنج استان برتر انتخاب و مورد استقبال گسترده مخاطبین قرار گرفته است.
وی همچنین به وضعیت درآمدزایی این اداره کل اشاره کرد و گفت: در حال حاضر اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در بحث درآمدزایی از محل بلیط فروشی در اماکن تاریخی و موزه ها استان چهارم کشور محسوب می شود و ما به دنبال این هستیم با افزایش درآمدها جایگاه کرمانشاه را به رتبه سوم ارتقا دهم.
لازم به ذکر است از جمله مهمترین مصوبات یازدهمین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، موافقت با کلیات طرح برگزاری جشنواره سراسری اقوام ایرانی در کرمانشاه توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزاری کنسرت موسیقی محلی در نیمه دوم نوروز در اماکن تاریخی، بیستون و تاق بستان توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، ساماندهی دست فروش ها در داخل شهرها و ساماندهی سوغات فروش های سیار در خارج از شهر، حل مشکل آب آشامیدنی مجموعی تفریحی سراب نیلوفر، نظارت بر کشتار غیر مجاز دام زنده و ... را می توان نام برد.
انتهای پیام/