به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی یزد، این جشنواره با حضور 40 نفر شرکت کننده در رشته غذاهای محلی و 30 نفر شرکت کننده در رشته های صنایع دستی اهدف احیای غذاهای سنتی و صنایع دستی اصیل یزد آغاز به کار کرد. همچنین در راستای این جشنواره مسابقه ای برای احیاگران غذاها و صنایع دستی اصیل یزد برگزار می شود که به نفرات اول تا ششم هر رشته جوایزی نفیس اهدا خواهد شد.
شایان ذکر است مراسم اختتامیه این جشنواره ساعت 5 بعدازظهر روز جمعه هشتم اسفندماه با حضور جمعی از مسئولین استانی برگزار می گردد.
\n
انتهای پیام/