به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی اردبیل در همین راستا، روز شنبه نهم اسفند ماه سال جاری، از ساعت 9 صبح تا 15شامگاه دوره آموزشی غذا و نوشیدنی به مدت 6 ساعت در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان سرعین با همکاری شرکت تعاونی تدبیر گستران توسعه اردبیل برگزار شد.
در این دوره آموزشی، بیش از 30 نفر از مدیران و کارکنان مراکز اقامتی، دانشجویان مراکز دانشگاهی استان، راهنمایان گردشگری و سایر علاقه مندان شرکت کرده بودند. 6 ساعت باقی مانده این دوره در روز یکشنبه هفدهم اسفندماه سال جاری در همین محل برگزار خواهد شد.
در این دوره آموزشی مباحثی چون آشنایی با مبانی گردشگری و روش های سرویس دهی و مهمان داری ارائه شد.
انتهای پیام/