مراحل دوم دوره های آموزشی \"آشنایی با گردشگری سلامت\"، \"بازآموزی راهنمایان طبیعت گردی\" و \"غذا و نوشیدنی\" در راستای اجرای طرح ملی توانمندسازی نیروهای انسانی بخش گردشگری استان اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، مرحله دوم دوره آموزشی \"آشنایی با گردشگری سلامت\" ویژه دفاتر خدمات مسافرتی، راهنمایان تور و فعالان حوزه گردشگری روز شنبه شانزدهم اسفند ماه و مرحله دوم دوره آموزشی \"بازآموزی راهنمایان طبیعت گردی\" نیز روز یکشنبه هفدهم اسفند ماه به مدت 8 ساعت در مرکز آموزش علمی کاربردی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و مرحله دوم دوره آموزشی \"غذا و نوشیدنی\" نیز روز یکشنبه هفدهم اسفندماه سال جاری به مدت 4 ساعت در مرکز آموزش فنی و حرفه ای سرعین با همکاری شرکت تعاونی تدبیرگستران توسعه اردبیل برگزار شد.

در دوره آموزشی \"آشنایی با گردشگری سلامت\" 30 نفر از مدیران و کارکنان دفاتر خدمات مسافرتی، راهنمایان گردشگری و دانشجویان رشته مدیریت گردشگری مراکز دانشگاهی استان شرکت کرده بودند و مباحثی چون جایگاه گردشگری سلامت در اقتصاد بدون نفت با تاکید بر ایران، آشنایی با گردشگری تندرستی و طبیعت درمانی، آشنایی با قوانین، مقررات و شیوه نامه گردشگری سلامت و آشنایی با روند ترخیص و خلاصه پرونده استاندارد در این دوره ارائه شد.

در مرحله دوم دوره آموزشی \"بازآموزی راهنمایان طبیعت گردی\" نیز، 35 نفر از راهنمایان طبیعت گردی و دانشجویان رشته مدیریت گردشگری مراکز دانشگاهی استان شرکت کرده بودند. در این دوره آموزشی نیز مباحثی چون مدیریت بحران در سفر، جایگاه و نقش صنایع دستی در توسعه گردشگری و اصول تفسیر در اکوتوریسم  مطرح شد.

همچنین در مرحله دوم دوره آموزشی \"غذا و نوشیدنی\" 33 نفر از مدیران و کارکنان مراکز اقامتی و پذیرایی، راهنمایان گردشگری و دانشجویان رشته مدیریت گردشگری مراکز دانشگاهی استان درمورد مباحثی چون مهارت های فردی و ارتباطی و آشنایی با بهداشت محیط و نظافت فردی آموزش دیدند.

\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1393121815