اداره کل میراث فرهنگی،کرمانشاه با همکاری اداره کل امور روستایی استانداری و  یک موسسه  توسعه و تحقیقات گردشگری برای دهیاران روستاهای هدف گردشگری دوره آموزشی در قالب دوره های توانمند سازی منابع انسانی در حوزه گردشگری برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کرمانشاه؛این دوره ها به منظور استقبال از مهمانان نوروزی و استفاده از ظرفیت های گردشگری روستایی  در جهت جذب گردشگر داخلی و خارجی برگزار شد.

علی فعله گری مدیر کل میراث فرهنگی،کرمانشاه، هدف از این کارگاه را  آشنایی ساکنان روستاهای هدف گردشگری با توسعه ناشی از رونق گردشگری و اشتغال پایدار وابسته به آن و در نهایت بهبود وضعیت معیشتی در روستاهای هدف گردشگری اعلام کرد و گفت: گردشگری روستایی نقش خاصی جهـت بهبـود و ارتقـاء شـاخصهـاي اقتصـادي، اجتماعي- فرهنگـي و زيسـت محيطـي منطقـه ميزبـان دارد.

وی افزود: در این کارگاه آموزشی آشنایی با مبانی گردشگری روستایی، الگوهای رفتاری و مهارت های فردی و ارتباطی، ظرفیت های طبیعی و فرهنگی گردشگری در منطقه، آشنایی با نحوه تشکیل نهادهای محلی گردشگری،آشنایی با حقوق گردشگران و حقوق میزبان، آشنایی با زیرساختهای گردشگری پایدار و  راهبری جامعه محلی در نحوه تعامل با گردشگران و همچنین لزوم حفظ محیط‌زیست و مدیریت پسماند توسط جامعه محلی با هدف جذب گردشگران از سوی کارشناسان ارائه شد.

به گفته فعله گری ، با همکاری و پیگیریهای دهیاران  اجرایی شدن مباحث مطرح شده در کارگاه در شرایط روز افزون تخريب بافت سنتی روستاها و تغيير ماهيت توليدات كشاورزي امید است  تـا از طريـق ايجـاد فعاليـتهـاي مكمـل در زمينـه ارزشمندسـازي جاذبه هاي گردشگري و جذب توریسم، جهت ايجاد درآمد و رفاه ساكنان نواحي روستای اقدام شود.

در ادامه محمد رضا اسماعیلی متین معاون توسعه و ترویج جهاد کشاورزی استان نیز با تاکید بر توسعه زیر ساخت های گردشگری گفت: گردشگری روستایی راهبردی برای توسعه روستاها و مدیریت منابع در حوزه آبخیز داری و مدیریت پسماندها است و به عنوان اقدامی تعاملی موجب بهبود فرآورده ها و محصولات کشاورزی و رونق کسب و کار و  در نتیجه گردشگري روستایی به عنوان ابزاري براي توسعه پایدار بدل می گردد.

بالایی مدیر کل امور روستایی نیز ضمن اشاره به افزايش توجه دولت به برنامه ريزي و سرمايه گذاري در روستاها بخصوص بخش گردشگري گفت: توسعه زیر ساخت موجب افزايش تمايل به بهره مندي از اين فرصت در کنار استفاده مناسب و هدفمند از بخش خصوصي و تعاونی  سرمايه گذار جهت اشتغالزايي و جلوگيري از مهاجرت روستائيان است.

انتهای پیام/

کد خبر 139312186