طرح جامع گردشگری چهارمحال و بختیاری سال 94 اجرا می شود

تصویب طرح جامع گردشگری چهارمحال و بختیاری پس از تایید نهایی برای سال94 به مرحله اجرا می رسد.

به گزارش میراث آریا (chtn) مسعود سلطاني‌فر معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای تصویب طرح جامع گردشگری چهارمحال و بختیاری، که رییس جمهوری قول آن را داده بود23 اسفندماه به این استان سفر کرده و با حضور در نشست شوراي توسعه و برنامه‌ريزي چهارمحال و بختياري، تاکید کرد تا 25 فروردین نتایج بررسی ها به سازمان میراث فرهنگی ارسال شود.

او تصریح کرد: طرح جامع به هیات وزیران ارایه شده پس از تصویب نهایی به اجرا درخواهد آمد، اظهار نظرهای  کلی و جزیی در مورد طرح قابل استفاده خواهد بود و  این رویکرد موجب توسعه استان می شود.

سلطانی فر در ادامه گردشگری را صنعتی سبز و زود بازده در دنیا دانست و گفت: سال 2013  حدود هزار و 387 میلیون گردشگر در کشورهای دنیا جابه جا شده که درآمد حاصل از این تعداد گردشگر برای کشورها،دو هزار و 250 میلیارد دلار بوده است.

 او افزود: ایران با داشتن جاذبه های فرهنگی تاریخی جز 10 کشور برتر دنیا به شمار می رود،به این ترتیب  ما باید 3 درصد از سهم گردشگری کل کشورها را داشته باشیم که در حال حاضر به نیم درصد آن دست پیدا کرده ایم. با توجه به این که جز 10 کشور اول جهان هستیم درآمدمان از گردشگری باید متناسب با جاذبه هایمان باشد.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اعلام کرد :در سال 92 میزبان 4/7 میلیون نفر گردشگر بودیم و از این تعداد 6 تا شش و نیم میلیارد دلار یعنی همان نیم درصد درآمد جهان از صنعت گردشگری را بدست آوردیم، در حالی که باید این درآمد به 30 میلیارد دلار در سال برسد.

او جاذبه های مذهبی و زیارتی را از جاذبه های گردشگر پذیر کشورمان دانست و گفت: 50 درصد از گردشگران ورودی  گردشگر مذهبی است، با داشتن حدود 3 هزار بقاع متبرکه در کشور، و جمعيت شيعه جهان مي‌توانيم اين تعداد را به 10 ميليون نفر افزايش دهيم.

سلطانی فر گردشگری حلال را رشته ای از گردشگری دانست که بسیاری از اتباع کشورها به این گردشگری علاقمند هستند، کشور ایران 80 درصد از شرایط جذب گردشگر را برای گردشگری حلال داراست.

او به کمبود امکانات بانوان در گردشگری حلال اشاره کرد و اظهار داشت: با گسترش امكانات تفريحي و ورزشي به خصوص براي بانوان، ايران مي‌تواند به يكي از قطب‌هاي گردشگري حلال در جهان تبديل شود.

معاون رییس جمهور سپس به  جذب سالانه 20ميليون گردشگر خارجی در كشور در افق 1404 اشاره کرد و گفت: بايد هدف‌هاي گردشگري كشور را كه از 40 سال قبل به كانون‎هاي ثابتي تبديل شده اند، گسترش دهيم.

او سياست برد- برد دولت در تعامل با جهان خارج را يكي از دلايل رشد صنعت گردشگري كشور در يكسال گذشته قلمداد كرد و افزود: امنيت گردشگران خارجي يكي از مهم‌ترين دلايل تداوم روند ورود گردشگر به كشور است كه در اين زمينه هم بازتاب خوبي در جهان داشته‌ايم كه اين گردشگران نيز، در مصاحبه با شبكه‌هاي داخلي خود، به امنيت و فرهنگ غني ايراني اذعان داشته‎اند.

معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی در سفر یک روزه خود،از شهرستان کوهرنگ ،منطقه نمونه گردشگری دیمه و شیدا بازدید کرد.


گفتنی است؛ دراين نشست مقرر شد، رونوشت طرح جامع گردشگری چهارمحال و بختیاری براي تصويب تا يك ماه آينده، در اختيار اعضاي شورا قرار گيرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1393122328