امضاء تفاهم نامه مشترک میان میراث فرهنگی البرز و آموزش فنی و حرفه ای

به منظور آغاز همکاری های تخصصی در حوزه های گردشگری و صنایع دستی تفاهم نامه مشترکی بین اداره های کل آموزش های فنی و حرفه ای و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان البرز منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان البرز، این تفاهم نامه در دو حوزه آموزش های هنرهای سنتی و گردشگری است که با همکاری مشترک این دو نهاد به اجرا در خواهد آمد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حاشیه این تفاهم نامه اظهار داشت: استان البرز در حوزه های مختلف گردشگری  نظیر طبیعت، کشاورزی، سلامت، ورزش و... دارای ظرفیت های بالقوه فراوانی است که می توان به خوبی از آنها برای توسعه پایدار استان بهره برد.

ابوالفضل عبیدی نامناسب بودن زیرساخت ها را از جمله چالش های حوزه گردشگری استان دانست و افزود: استان البرز به رغم پتانسیل های فراوان در جذب توریسم همچنان از وجود یک هتل 5 ستاره محروم است.

 عبیدی ناآشنایی برخی از مسافران با فرهنگ مناطق  گردشگری را از دیگر دغدغه های این حوزه خواند و تاکید کرد: گردشگر باید با فرهنگ منطقه ای که به آن وارد می شود آشنا شده و به آن احترام بگذارد. آسیب به محیط زیست و تخریب باغ ها و آلوده کردن رودخانه ها توسط برخی از مسافران سبب شده تا ساکنان مناطق گردشگری از حضور مسافر آن طور که باید و شاید خرسند نباشند.

مدیر کل اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری البرز بر آموزش دو سویه به گردشگران و بومیان ساکن در مناطق گردشگی تاکید و آن را لازمه توسعه و رونق گردشگری خواند و اظهار داشت: آموزش همواره موجب پویایی می شود و توقف ناپذیر است.

وی وجود اقوام مختلف در البز را فرصتی برای توسعه صنایع دستی، اشتغالزایی و کمک به اقتصاد خانوار دانست و بر اهتمام برای اجرای این تفاهم نامه آموزشی تاکید کرد.
حسن عزیزی مدیرکل فنی و حرفه ای البرز نیز در حاشیه امضای این تفاهم نامه درباره جزئیات آن گفت: این تفاهم نامه در حوزه های مختلف صنایع دستی با هدف شناسایی مشاغل جدید، استانداردسازی آموزشی و شغلی و توسعه آموزش های مهارتی صنایع دستی به امضا رسید.

وی افزود: حضور جدی تر بخش خصوصی برای توسع صنایع دستی از دیگر اهدافی است که در این تفاهم نامه دنبال می شود.

وی با اشاره به فعالیت ۵۰ آموزشگاه در البرز در حوزه صنایع دستی اعم از هتلداری، طلا و جواهرسازی، دوخت های سنتی و... یادآور شد: امسال هزار و ۵۰۰ نفر کارآموز جذب این آموزشگاه ها شده است.

وی گفت: هم افزایی دو اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و آموزش های فنی و حرفه ای گامی موثر در توسعه اشتغالزایی و بهبود گردشگری استان خواهد بود و امیدوارم با توسعه همکاری های دو جانبه بتوانیم در این استان استانداردهای جدیدی به استانداردهای نظام صلاحیت حرفه ای و نظام جامع آموزشی سازمان فنی و حرفه ای کشور بیفزاییم.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1393122617