به گزارش مرکز روابط عمومی واطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ؛ مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان در مصاحبه با شبکه خبر با اشاره به تقسیم بندی ایام سفر به کم ترافیک و پرترافیک در کشور افزود: در واقع در حوزه گردشگری ما سال را به دو بخش پر ترافیک در حدود 100 تا 115 روز و کم ترافیک درحدود 260 روز تقسیم می کنیم.از 115 روز پر حجم بخشی مربوط به تعطیلات نوروز، دو ماه پایانی فصل تابستان، ایام مربوط به 22 بهمن و خرداد ماه وزمان های مشابه است که بیشترین حجم مسافرت را در کشور داریم.
وی گفت: در همین راستا همچنان تعطیلات نوروز پر ترافیک ترین و پر حجم ترین ایام در طول سال است یعنی از 25اسفند تا 15 فروردین ماه شاهد حجم عظیم سفر ها هستیم.
سلطانی فر در پاسخ به این سوال که آیا تقسیم بندی پر ترافیک و کم ترافیک یک آسیب در گردشگری است گفت: این تقسیم بندی به هیچ عنوان آسیب نبوده بلکه این تفکیک از این رو انجام می شود تا بتوانیم برای این ایام برنامه ریزی کرده و با بسیج نیروها، امکانات ومتمرکز کردن آنها برای استفاده هموطنان خدمات رسانی کامل تری داشته باشیم.وی با تاکید بر این مطلب که درکشور قشری از مردم شاید بتوانند در ایام دیگری از سال سفر کنند افزود: قشر بازنشسته و دانشجو که بخش قابل توجهی از جامعه هستند، اگر بتوانند درزمان های دیگری از سال سفر کنند، علاوه بر استفاده از امکانات وتخفیف های ویژه هتلها و اماکن اقامتی و تفریحی، سختی کمتری را در طول سفرتجربه می کنند.
معاون رئیس جمهوری ادامه داد: قصد داریم در کشور سفررا از حالت فصلی خارج کرده وایجاد امکانات مناسب برای سفر در تمام زمان ها و با حمایت و همراهی مردم فشار سفر را از 115روز پر ترافیک در کشور کم کنیم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در زمینه ساماندهی مکانی سفر نیز افزود: در حال حاضر تمرکز گردشگران روی 10 تا 15 نقطه از جمله مشهد مقدس، اصفهان، شیراز، بندرعباس، اهواز و برخی از شهر های غرب کشور مانند همدان و کرمانشاه است، در حالی که در ایران با توجه به هویت فرهنگی، تاریخی و تمدنی 11 هزار ساله نقاط گردشگری بسیاری داریم که باید مورد توجه بیشتری قرار گیرند. ما ایران را یک کشور موزه می دانیم به این دلیل که در تمام نقاط آن آثار فرهنگی تاریخی متنوعی که نشانه عمر طولانی تمدن ایران است داریم.
مسعود سلطانی فر در ادامه با اشاره به کمبود های موجود درزمینه گردشگری افزود: در حوزه مراکز خدماتی بین راهی کشور و مراکز اقامتی مشکلاتی وجود دارد که باید مرتفع شود. در همین راستا تنها در 3 شهر مشهد، کیش و سرعین اردبیل مشکلی در زمینه مراکزاقامتی و خدماتی نداریم ولی در استانهای دیگر همچنان با مشکل مواجه هستیم.
وی با بیان این مطلب که باکمک صندوق توسعه ملی و تعدادی از بانکهای خصوصی می توان به این شهرها کمک کرد افزود: با تلاش هایی که در این زمینه صورت گرفته می توانیم با تکمیل طرح های نیمه کاره به ویژه هتلها و مراکز اقامتی در آینده با کمترین مشکل مواجه باشیم.
وی در پایان با اشاره بر هماهنگی تمام ارگانهای عضو ستاد اجرایی هماهنگی خدمات سفر در ایام نوروز افزود : با هماهنگی اعضای ستاد برای ایام تعطیلات پیش بینی های خوبی صورت گرفته است. امیدواریم در سال آینده نیز با بهبود روند ارائه خدمات سفر و گسترش شبکه های ارتباطی، فرودگاهی و گردشگری سالانه برمیزان گردشگران ورودی کشور بیافزاییم.
\n
انتهای پیام/