چاپ ميراث ناملموس استان بوشهر

ميراث ناملموس استان بوشهر در كتابي با 83 صفحه مكتوب گرديد.

 به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان بوشهر محمدابراهيم فروزاني ميراث فرهنگي را مفهومي ناميد كه با پيشينه تخصصي متفاوت و علايق اجرايي مختلف به شيوه هاي گوناگون تعبير شده است و گفت : اين تعبيرات گاه تعهداتي را براي جامعه روبه رشد ايجاد كرده است كه عليرغم برخورداري از پيشرفت ها مي بايست درصدد ثبت و ضبط آنها  برآمد .

وي در ادامه گفت : با اين رويكرد ما درصدد ثبت مكتوب ميراث ناملموس خودمان براي آينده برآمده ايم و كتابي با نام  \"ميراث ناملموس استان بوشهر\"  را به چاپ رسانده ايم.

فروزاني چاپ اول اين كتاب را در تيراژ 1000 جلد عنوان كرد و گفت : همكاري فرهنگي ساير دستگاههاي اجرايي در سال جاري با اين اداره كل بسيارخوب بوده است كما اينكه اين كتاب با همكاري انتشارات مركز پژوهش هاي نظري و مطالعات راهبردي نداجا انجام شده است.

مديركل ميراث فرهنگي بوشهر درخصوص نقش تحقيق و پژوهش در حوزه هاي مختلف اداره كل گفت : پژوهش رکن اصلي ماندگاري ميراث ما است كه بايد با نگاهي نو براي آينده باقي بماند.

وي همچنين گفت : گذشته و آينده را ما كه در حال زندگي مي كنيم مي توانيم به يكديگر وصل نماييم.

فروزاني رسالت ميراث فرهنگي را در حفظ و نگهداري و معرفي فرهنگ گذشتگان ناميد و گفت : معرفي و حفظ و نگهداري كليه آيين ها، بخش مهمي از رسالت ميراث است كه در قالب ميراث ناملموس ثبت شده است.

وي گفت : در سال جاري سه آيين ما ثبت گرديد كه خيام خواني يكي از اين آيين ها است و این آیین بخش مهم و پر رنگي از موسيقي فولکوریک استان را تشكيل مي دهد.

فروزاني به چاپ هاي آتي اين اداره كل نيز اشاره اي كرد و گفت : ما بايد بتوانيم با همت بخش خصوصي در كليه زمينه هاي فرهنگي اين استان،چاپ هاي ماندگاري را به انجام برسانيم و بتوانيم ، معماري ، آيين ها، موسيقي، غذاها و ساير ويژگي هاي فرهنگي خود را به آيندگان بسپاريم.

انتهای پیام/

کد خبر 139401178