استاندار کرمان با تاکید بر اثرات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی گردشگری گفت: اقتصاد عشایر را از طریق گردشگری فعال می‌کنیم.
علیرضا رزم‌حسینی اظهار داشت: استان کرمان در جذب گردشگران داخلی و خارجی باید توجه بیشتری داشته باشد تا شاهد رونق اقتصادی بیشتری در این صنعت باشیم.
وی با تاکید بر تشکیل جلسات سه ماهه ستاد خدمات سفر طی سال تصریح کرد: هر خطه از استان کرمان با توجه به آب و هوای متنوعی که طی سال دارد در هر فصل می‌تواند میزبان گردشگران خاص خود باشد.
استاندار کرمان خاطرنشان کرد: در نخستین مرحله می‌توانیم گردشگران تابستانی را برای استفاده از مناطق بکر و خوش آب و هوای مناطق کوهستانی استان کرمان دعوت کنیم.
وی با تاکید بر فعالیت بخش خصوصی و آژانس‌های مسافرتی در زمینه تبلیغات ابراز داشت: با برپایی سیاه چادرها و خانه‌های روستایی می‌توان اقتصاد عشایری و روستایی را فعال کرد.
رزم‌حسینی گفت: ستاد تبلیغات گردشگری استان با همکاری صدا و سیما و ارشاد اسلامی راه‌اندازی شود، جابه‌جایی مسافر در داخل استان نیز به اقتصاد هر منطقه کمک شایانی می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: گردشگری اثرات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دارد و با توجه به اقداماتی که در این زمینه در دست اقدام داریم از جمله مرمت بازار کرمان، زون گردشگری ارگ، بازار و مشتاقیه ورود گردشگر به کرمان سال آینده بیشتر می‌شود.
در ادامه\"محمدجواد کامیاب \"معاون عمرانی استاندار کرمان گفت: کمیته‌های 9‌گانه ستاد خدمات سفر از اسفند ماه سال گذشته فعالیت خود را آغاز کردند و تمهیدات لازم برای ورود حداقل 2 میلیون مسافر به کرمان دیده شد.
كامياب بیان داشت: با تلاش تمام دستگاه‌های عضو ستاد خدمات سفر، در استان کرمان با کمترین تنش مواجه بوده و رضایت‌مندی اکثر مسافران و گردشگران نوروزی را شاهد بودیم.
وي عنوان کرد: تجهیز 135 واحد اتاق پذیرایی با 3 هزار و 800 تخت و همکاری یک هزار و 525 نفر عوامل اسکان در استان کرمان دیده شد.
كامياب افزود: همچنین ستاد اسکان نوروزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان 5 هزار و 160 کلاس را به منظور اسکان فرهنگیان و گردشگران نوروزی در کرمان تدارک دید.
معاون عمرانی استاندار کرمان گفت: آمادگی 70 موزه و سایت گردشگری، تشکیل تیم‌های نظارتی، بازارچه‌های صنایع دستی و تجهیز 25 سالن عمومی در زمان بحران از دیگر اقدامات صورت گرفته در استان بود.
وی با تقدیر از عملکرد شهرداری کرمان در نظافت شهری با وجود بارندگی‌ها تصریح کرد: چیدمان بزرگترین سفره هفت سین کشور در جوار گنبد جبلیه کرمان مورد استقبال جمع کثیری از مردم و مسافران قرار گرفت.
کامیاب بیان داشت: استقرار 21 شعبه هلال‌احمر، 60 پایگاه امداد و نجات، 471 مورد گشت ماشینی و 281 گشت موتوری توسط نیروی انتظامی و 96 کانکس پلیس ثابت از دیگر اقدامات نوروزی در استان کرمان است.
در ادامه \"علی مهاجری \"مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: استان کرمان رتبه چهارم برپایی بازارچه‌های صنایع دستی نوروز 94 را در سطح کشور به دست آورد.
وي اظهار داشت: در ارائه تعداد واقعی مسافران نوروزی استان کرمان به آمار اقامت‌گاه‌ها از جمله هتل‌ها، مهمانپذیرها و مدارس توجه کردیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان افزود: امسال در استان کرمان هدایت گردشگران را به سمت جنوب استان از جمله جیرفت، کهنوج و عنبرآباد داشتیم که استفاده خوبی نیز از این منطقه گردشگری داشتند.
مهاجری با بیان اینکه امسال در حوزه گردشگری داخلی کاهشی را در سطح کشورشاهد بودیم، تصریح کرد:با این حال با توجه به افزایش 180 درصدی تعداد گردشگر خارجی توانستیم میزان کاهش گردشگری داخلی را جبران کنیم.
وی ابراز داشت: 317 غرفه صنایع دستی را در بازارچه‌های صنایع دستی نوروزی استان کرمان داشتیم و توانستیم رتبه چهارم را در سطح کشور به دست آوریم.
مهاجری خاطرنشان کرد: همچنین طبق آمار سازمان میراث فرهنگی، استان کرمان در زمینه گردشگری نوروزی رتبه دهم کشوری را در سال جاری دارد.
 در  ادامه\" محمد جهانشاهی\" معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: بیشترین بازدید از بازار تاریخی کرمان و حمام گنجعلیخان با 141 هزار نفرصورت گرفت.
جهانشاهي بیان داشت: باغ شاهزاده ماهان با 93 هزار و 300 بازدیدکننده، حمام گنجعلیخان با 74 هزار بازدید کننده و کلوت‌های شهداد با 64 هزار بازدیدکننده و 11 درصد افزایش در صدر اماکن گردشگری کرمان هستند.
معاون گردشگري اداره كل میراث فرهنگی کرمان گفت: امسال برای نخستین باراقامت‌گاه‌های بومی و روستایی در شهداد ایجاد شد و مردم این خطه ازگردشگری کسب درآمد داشتند.
وی با اشاره به بازدید 32 هزار گردشگر از ارگ تاریخی بم عنوان کرد:جاذبه‌های باستانی جیرفت 23 هزار مورد بازدید داشتند و در خطه جنوب شاهدافزایش 50 درصدی ضریب اشتغال هتل‌ها بودیم.
جهانشاهی تصریح کرد: در بازدید از جاذبه‌های گردشگری کرمان افت آن‌چنانی نداشتیم و باغ شاهزاده ماهان با پنج درصد کاهش و حمام گنجعلیخان با دو درصد افزایش بلیت‌فروشی همراه بود.

انتهای پیام/

کد خبر 139401179