به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری فارس زهرا الحمدی معاون صنایع دستی استان با بیان اینکه 120 رشته صنایع دستی در این استان شناسایی شده است ، افزود : هم اینک 80 رشته از این هنرهای سنتی در فارس فعال است.
معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی استان فارس به ضرورت معرفی صحیح این هنرها اشاره کرد و گفت : کاربردی کردن صنایع دستی و معرفی اصولی و درست این تولیدات موجب تقویت این حوزه می شود . همچنین در تلاشیم تا هنرهای منسوخ شده این استان را شناسایی و احیا کنیم .
الحمدی برگزاری نمایشگاه ها و بازارهای فروش و عرضه محصولات و تولیدات هنرمندان صنایع دتسی را یکی از برنامه های ارزشمند برای معرفی هنرهای سنتی استان برشمرد و افزود : طبق برنامه ریزی های انجام شده و با حمایت و همکاری جامعه هتلداران فارس مقرر شد در هتل های 4 و 5 ستاره استان ، فضایی در اختیار هنرمندان صنایع دستی قرار گیرد تا این هنرهای اصیل و بومی با حضور هنرمندان به گردشگران داخلی و خارجی معرفی شود .
به گفته وی : هنرهای اصیل ، فاخر و بومی استان در قالب ورک شاپ یا تولید زنده محصولات در هتل ها و مراکز اقامتی به گردشگران عرضه خواهد شد که با این اقدام ، گردشگران از نزدیک با نحوه ساخت و تولید هنرهای دستی استان آشنا می شوند .
الحمدی با بیان اینکه بسیاری از هنرهای اصیل فارس می تواند در مراکز اقامتی به خصوص هتل های 4 و 5 ستاره استان جنبه کاربردی داشته باشد ، افزود : در تزئینات هتل ها می توان از هنرهایی چون کاشی کاری ، چوب و مس استفاده کرد که در حال حاضر کمتر هتلی در استان است که از این هنرها بهره مند شده .
وی با تاکید بر اینکه ردپای هنرهای سنتی و صنایع دستی بومی فارس باید در هتل ها و مراکز اقامتی گردشگری استان دیده شود گفت : هم اکنون آشناسازی گردشگران با هنرهای سنتی استان یک ضرورت به شمار می رود و امید است با معرفی درست این هنرهای شاهد رونق اقتصادی صنایع دستی استان باشیم .
انتهای پیام/