مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: فرهنگ و شیوه زیست کوچندگان و رمه گردانان استان کرمانشاه قابلیت ویژه ای برای جذب گردشگران و جهانگردان دارد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، مهندس علی فعله گری در حاشیه نشست شورای عشایر استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگاران ظهار داشت: جامعه عشایر ایران و استان کرمانشاه به عنوان یک واقعیت اجتماعی و بخشی از ساختار تاریخی، فرهنگی فعال در پیکره جامعه ملی ایران دارای ظرفیت ها و پتانسیل های گسترده ای برای توسعه صنعت گردشگری است.
وی با بیان اینکه فرهنگ ایلی میراث ارزشمند و بخشی از سرمایه ملی کشور است تصریح کرد: دانش همزیستی و سازگاری با طبیعت، قلمرو گسترده با چشم اندازهای متنوع و جذاب طبیعی، تلاش و سخت کوشی مردم عشایر برای تولید و ... از قابلیت های جامعه عشایری است که می بایست بعنوان یک فرصت برای توسعه گردشگری کرمانشاه به عنوان میراث معنوی استان در فهرست ملی کشور به ثبت برسد.
مهندس فعله گری در خصوص وظایف این اداره کل برای توسعه گردشگری عشایری اظهار داشت: بر اساس ماده 11 بند 4 تبصره 2 آیین نامه اجرائی ساماندهی عشایر ، اجرای طرح های جامع گردشگری طبیعی به عنوان اشتغال پایدار برای عشایر استان باید اجرایی شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، تصریح کرد: ایجاد مراکز فرهنگی و اجتماعی در زمینه توسعه گردشگری عشایری با همکاری سازمان امور عشایری از جمله مواردی است که در استان کرمانشاه نیز باید تشکیل شود.انتهای پیام/