به گزارش روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران: در آیین آغاز به کار این کمپین، نمایندگان برخی از سازمانها و ارگانهای مرتبط از جمله کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، کارگروه ایمنی راههای کشور، سازمان تاکسیرانی، شهرداری تهران، فدراسیون دوچرخه سواری و جمعی از قهرمانان موتورسواری و دوچرخه سواری کشور حضور داشتند.
در بخشی از این مراسم، ابوالقاسم ایرجی، مدیر عامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در سخنان خود از موضوع ایمنی راهها به عنوان یک مسئله اساسی در کشور یاد کرد و گفت: علیرغم این که دستگاههای ذیربط سالها در این زمینه تلاش کردهاند، اما همچنان میزان تلفات، ضایعات و خسارات ناشی از سوانح رانندگی و جادهای زیاد است.
مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، افزود: بنابراین هر اندازه برای حساس سازی دستگاههای مسئول، سازمانها، خبرنگاران، اصحاب رسانه و دیگر اقشار جامعه تلاش کنیم باز هم کم کاری کردهایم مگر زمانی که بتوانیم خسارات و آمار کشته و زخمی شدگان این گونه سوانح را به حداقل برسانیم.
وی خاطر نشان کرد: کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در حوزه ایمنی راهها و فرهنگ سازی در این زمینه رسالت و مسئولیت ذاتی دارد که پیش از این مغفول مانده بود اما از سال گذشته و در پی نام گذاری دهه حاضر از سوی سازمان ملل متحد با عنوان دهه \"تلاش برای ایمنی راهها\"، با هماهنگی و همکاری فدراسیون بینالمللی اتومبیلرانی (FIA) فعالیت در این زمینه را با ارائه طرحهای مختلف به صورت جدی تر دنبال کرد.
ایرجی از پروژه فرهنگی و آموزشی \"هنگام خواب آلودگی رانندگی نکنید\" و به عنوان یکی از طرحهای مرتبط با این موضوع که از سوی کانون در دست اجرا و بررسی است یاد کرد و افزود: پروژه \"هنگام خواب آلودگی رانندگی نکنید\" از سال گذشته آغاز شده و در سطح رانندگان اتوبوسهای بین شهری کشور اجرا میشود.
مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، اضافه کرد: طرح دیگری که در نظر گرفته شده و فدراسیون بینالمللی اتومبیلرانی ( FIA) از آن حمایت میکند، \"حفظ جان کودکان با رانندگی ایمن\" است. در اجرای این طرح، آموزش و پرورش و معاونت اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور با کانون جهانگردی و اتومبیلرانی مشارکت دارند و قرار است از مهر ماه سال جاری در استانهای شمالی کشور به عنوان پایلوت آغاز شود.
وی در ادامه اظهار داشت: ترجمه کتابی با موضوع ایمنی راهها و کمپین مواظب دوچرخهسواران و موتورسواران باشید از دیگر طرحهای مورد حمایت FIA به شمار میرود و هم اکنون از سوی کانون در حال اجرا است.
در مسیر تلاش برای ایمنی راهها و جادهها، فرهنگ سازی باید از نقطهای آغاز شود و رفتارها تغییر کند، این نکتهای بود که ایرجی در ادامه سخنان خود به آن اشاره کرد و یادآور شد: برای محافظت از جان دوچرخه سواران و موتور سیکلت سواران هم باید رانندگان خودروها بیشتر به راکبان این وسائل نقلیه دوچرخ توجه داشته باشند و خود راکبان نیز بیش از پیش به نکات ایمنی و علائم و هشدارها توجه کنند.
وی در پایان اظهار داشت: موضوع ایمنی راهها مقولهای است که همه دستگاهها، ارگانها، سازمانها و ... باید همه جانبه به آن بپردازند و توجه ویژه به آن داشته باشند.
همچنین در این مراسم، فراز شکری، ملی پوش تیم دوچرخهسواری ایران و علی هاشمی، قهرمان موتورسواری کشور به طرح مشکلات خود در مواجهه با رانندگان خودروها در خیابان ها، جادهها و راهها پرداختند و در ادامه نیز تعدادی از برچسبهای تهیه شده، بر روی آینههای کناری تعدادی از خودروها نصب شد.
لازم به ذکر است: طی فعالیت این کمپین که تلاشی عمومی برای فرهنگ سازی، ایجاد حس همدلی و توجه در میان رانندگان خودرو نسبت به دوچرخه سواران و موتورسیکلت سواران است، 60 هزار برچسب ارسال شده از سوی فدراسیون بینالمللی اتومبیلرانی ( (FIA به منظور الصاق روی آینههای جانبی خودروها میان رانندگان اتومبیلهای شخصی و عمومی توزیع خواهد شد.
علاقهمندان میتوانند عکسهایی که با موضوع \"مواظب دوچرخه سواران و موتورسیکلت سواران باشید\" در ارتباط است را با هشتگ ThinkBikes# به اشتراک بگذارند و حمایت خود را از این طرح اعلام کنند.
انتهای پیام/