هنرمند نقاش صاحب نام کشورمان، ابوالقاسم سعیدی به صورت سر زده از مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران و آثارش در این مجموعه بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران ابوالقاسم سعیدی در این بازدید از کاخ اختصاصی نیاوران و همچنین تابلوی آفتاب که زینت بخش دیوارهای این کاخ است، موزه جهان نما، موزه کتابخانه اختصاصی، حوضخانه کاخ صاحبقرانیه و همچنین 2 اثر دیگرش که با مضمون سمفونی در ستایش بهار خلق شده اند دیدن کرد.
وی در درخصوص بازدیدش از مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران اظهار داشت: نخستین بار حدود 6 سال پیش به این مجموعه مراجعه کردم که کاخ اختصاصی نیاوران در حال بازسازی بود و اکنون دومین بار است که از این مجموعه دیدن می کنم.
وی افزود: یکی از دوستانم در پی تماس تلفنی به من اطلاع داد که اثر تابلوی آفتاب بنده که بر دیوار کاخ اختصاصی نیاوران نصب است دچار ترک خوردگی شده و من به اینجا جهت اطمینان از صحت گفته دوستم مراجعه کردم؛ ولی با مشاهده تابلو و اینکه در شرایط کاملا مطلوبی نگهداری می شود و هیچگونه آسیبی به آن وارد نشده به اشتباه دوستم پی بردم.
وی ادامه داد: این تابلوی بزرگ به صورت 2 تکه خلق شده که درکنار هم چسبیده شده اند و همین امر موجب اشتباه دوستم شده بود.
سعیدی ضمن ابراز رضایت از شرایط نگهداری آثارش در این مجموعه تصریح کرد: اگر بتوان فضای مناسبی فراهم کرد تا تابلوهایی که در مخازن هستند همگی به صورت دسته بندی شده و با رعایت استانداردهای لازم فضای گالری موزه ای درمعرض نمایش دائم قرار گیرند کار بسیار ارزنده ای خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: من به همراه 4 هنرمند معاصر دیگر همچون پرویز تناولی، حسین زنده رودی، سهراب سپهری و بهمن محصص با عنوان گروه 5 بین سال های 1340 تا 1345 خورشیدی فعالیت هنری خود را با ارزش گذاری کارهای هنری دنبال کردیم و اکنون بسیار خوشحالم که آثار همگی آن ها را به صورت یکجا در موزه جهان نما مشاهده می کنم.
این هنرمند نام آشنای کشورمان ضمن ابراز نظر مساعد درخصوص حضور مجدد در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران اذعان داشت: به امید خدا ظرف یک ماه آینده دوباره در این مجموعه حضور یافته و به بررسی مجدد و نقد آثارم در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران می پردازم.
گفتنی است ابوالقاسم سعیدی متولّد 1304 نقّاش صاحب نام معاصر ایرانی است که 4 تابلو از آثار وی با عنوان آفتاب، پرنده و شاخه و 2 اثر که بر اساس سمفونی در ستایش بهار خلق شده اند و همگی متعلق به دهه 40 و 50 خورشیدی هستند در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران نگهداری می شوند.
انتهای پیام/