طرح راه اندازی مرکز فروش صنایع دستی ایران در کشور هلندبررسی شد

نشست مشترک معاونت صنایع دستی وبخش خصوصی با حضور بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی، جهانگیری سفیر ایران در هلند و جمعی از هنرمندان، تجار و سرمایه گذاران حوزه صنایع دستی به منظور بررسی طرح راه اندازی مرکز فروش صنایع دستی ایران در هلند در سالن فجرسازمان برگزار شد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان با بیان این مطلب که توجه به حوزه صنایع دستی رونق و گسترش تولید، بازاریابی و فروش صنایع دستی از ملزومات این حوزه است افزود: با توجه به سیاست های سازمان و معاونت صنایع دستی در ایجاد و به کارگیری مراکز فروش دائمی در داخل و خارج از کشور به ویژه در اروپا با توجه به پهناوری آن نیاز به همتی عالی است تا این مهم به ثمر بنشیند.
وی گفت: مشکل اصلی حوزه صنایع دستی سفارش و فروش است ودر حال حاضر با وجود تمام مشکلات و اینکه در مواردی سرمایه و حتی تجربه خود را از دست داده ایم سعی داریم با توسعه بازاریابی اقتصادی و رو به رشد به توسعه صنایع دستی کمک کنیم.
وی در ادامه با اشاره بر افزایش میزان فروش صنایع دستی نسبت به گذشته افزود: در حوزه صادرات و فروش صنایع دستی با رشد قابل قبولی نسبت به گذشته مواجه بودیم که البته به این جایگاه اکتفا نداریم و برای ارتقاء آن تلاش می کنیم.
وی تصریح کرد: با حمایت و همکاری شما هنرمندان تجار و دلسوزان صنایع دستی می توان صنایع دستی را به جایگاه مناسب و قابل قبولی در جهان برسانیم، همچنین در آستانه 20 خرداد و هفته صنایع دستی ونیز برگزاری نمایشگاه بزرگ صنایع دستی با توافق هایی که از پیش صورت گرفته شاهد انجام توافق ها و انعقاد قراردادهایی به منظور کمک به رشد بیشتر صنایع دستی در داخل و خارج کشور هستیم. 
در ادامه این نشست جهانگیری سفیر ایران در هلند با تاکید بر این مطلب که امیدواریم با برگزاری این نشست ها شاهد عملی شدن شعار اقتصاد بدون نفت در کشور باشیم گفت: هدف دولت تدبیر و امید توسعه صادرات بر پایه اقتصاد بدون نفت یا غیر نفتی است، اگر روابط اقتصادی را علاوه بر روابط فرهنگی با سایر کشورها توسعه دهیم شاهد تاثیرآن دررشد وضعیت اقتصادی دردرون جامعه و حتی روستاها خواهیم بود.
وی افزود: طرح ایجاد نمایشگاه یا مرکز دائمی فروش صنایع دستی در خارج از کشور مطرح بود که با مشکلاتی مواجه شد و اکنون در دولت تدبیر و امید این مهم با انجام مطالعه و تحقیق دوباره پیگیری شد تا به نتیجه مطلوب برسد.در همین راستا از هنرمندان و کارشناسان و تجار حوزه صنایع دستی کل کشوردعوت به حضور و همکاری کردیم و همچنین با توجه به تنوع بازارهای هدف از جمله کشور هلند که نخستین هدف این طرح است، نیازمند تنوع در آثار وتولیدات متنوع برای عرضه به بازار های جهانی هستیم به این صورت که تلفیقی از هنر ارزشمند ایران اسلامی را به بازار های جهانی عرضه کنیم.
در بخش دیگری از این نشست مازیار تشکری مسئول پروژه در زمینه معرفی جزئیات این طرح گفت: هلند به عنوان بازار هدف برای فروش صنایع دستی زمینه مناسبی برای عرضه و فروش موفقیت آمیز صنایع دستی در خارج از کشور است که با ایجاد تنوع، مصرفی و کاربردی بودن محصولات، می توان این بازار اروپایی را سودآور کرد.
وی افزود: با ایجاد یک نمایشگاه – فروشگاه دائمی در کشور هلند و استفاده از هنرمندان و تولیدکنندگان صنایع دستی متنوع به دوشکل تک فروشی و عمده فروشی عرضه محصول داریم در این طرح با ایجاد فروشگاه مغازه –مغازه ای تمامی انواع صنایع دستی و محصولات تولید شده داخلی را در کنار هم عرضه می کنیم و به نوعی این محصولات مکمل یکدیگر بوده و تنوع خرید ایجاد می کنند.
وی در پایان تصریح کرد: سیستم مغازه –مغازه ای می تواند از لحاظ اقتصادی، هزینه ای مقرون به صرفه باشد و خریدار با حضور در این مراکز به تمام نیاز های خود مانند یک فروشگاه چند منظوره دسترسی داشته باشد، که امیدواریم با راه اندازی این طرح به توسعه صنایع دستی و نیز اقتصاد کشور کمک کرد.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394022121