به گزارش امور فرهنگی و ارتباطات اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان، سید رحیم جلالی فر در تشریح این مطلب اظهار داشت: جشنواره بهار نارنج به مناسبت مبعث رسول اکرم (ص) و با هدف معرفی بهار نارنج و شیوه های سنتی تهیه محصولات کشاورزی از آن توسط شورای اسلامی شهرستان لنگرود و با همکاری شهرداری این شهرستان و اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان برگزارمی شود.
وی گفت: برگزاری جشنواره ها فرصت مناسبی را برای جذب گردشگران و معرفی آیین و فرهنگ استان ایجاد می کند.
جلالی فر خاطرنشان کرد: این جشنواره برای سومین سال در شهرستان لنگرود برگزار میشود.
جلالی فر با بیان اینکه برداشت شکوفههای بهار نارنج همه ساله از اواسط فروردین تا اواسط اردیبهشت انجام میشود، اذعان نمود: از این شکوفهها برای تهیه مربا، عرق، دمنوش و شربت استفاده میشود و عرق آن به سبب داشتن طبع گرم برای اعصاب بسیار مفید است و خاصیت دارویی دارد.
بهار نارنج همان شکوفه درخت نارنج است که در فصل بهار درخت را زینت داده و در پاییز و زمستان، جای خود را به میوه نارنج میدهد.
جشنواره بهار نارنج ساعت 16 روز شنبه26 اردیبهشت در پارک فجر شهرستان لنگرود برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/