مدیر کل میراث فرهنگی گلستان گفت: در راستای توسعه صنعت گردشگری و بهره مندی از ظرفیت ها وقابلیت های بالای تاریخی، گردشگری وصنایع دستی شهرستان رامیان، برنامه ریزی های مطلوب توسعه صنعت گردشگری را فراهم می کند.

به گزارش روابط عمومی وامورفرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان؛ ابراهیم کریمی مدیر کل میراث فرهنگی این اداره کل با اشاره به حضور این دستگاه اجرایی درنشست با مسئولین شهرداری و شورای شهررامیان  افزود: درنظر است با انعقاد تفاهم نامه مشترک در سه حوزه میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری با شهرداری وشورای شهر شهرستان های استان، از ظرفیت های صنایع دستی ، تاریخی وگردشگری شهرستان ها بیش از پیش بهره گرفته شده ودرراستای رونق صنعت گردشکری و درآمدزایی منطقه گام برداشته شود.

وی به اخذ مجوز برای راه اندازی 6 بازارچه صنایع دستی دراستان و در14 شهرستان به عنوان پایلوت فرهنگ وهنر اصیل استان اشاره داشت و تصریح کرد: در صورت مشخص شدن زمین توسط شهرداران و اعلام به میراث فرهنگی نسبت به پیش بینی اعتبار بازارچه ها اقدام می کند.
وی درادامه به اثرتاریخی حمام ایلخانی رامیان اشاره داشت و گفت: در راستای احیای این اثر تاریخی  و با برنامه ریزی مطلوب جهت تبدیل آن به موزه ، سفره خانه سنتی ویا حمام اقدام می شود.
کریمی همچنین مراسم سنتی این شهرستان را مراسمی درخور توجه ذکر کرد وافزود: تلاش می شود در راستای ثبت این مراسم در فهرست میراث معنوی کشور اقدام شود.
وی همچنین به برنامه ریزی برای برگزاری جشنواره ها درهر شهرستان به صورت ماهانه اشاره داشت و گفت: با همکاری ادارات مرتبط با فعالیت های گردشگری و میراث فرهنگی از جمله شهرداری ها و فرمانداری های و... می توان از تمامی قابلیت های استان در این جشنواره ها بهره برد وبه صورت جشنواره متمرکز برنامه ریزی شده ونسبت به ثبت این جشنواره ها نیز اقدام کرد.
کریمی همچنین با تاکید بر برقراری توازن در نگاه به شهرستان ها، به اولویت دادن به شهرستان های شاخص استان در برنامه ریزی های توسعه گردشگری اشاره داشت وگفت: باید ظرفیت ها وقابلیت های شهرستان ها به نحو مطلوب معرفی شود تا بتوان نسبت به کسب اعتبارات لازم اقدام کرد.
وی درادامه فعالیت های زیرساختی این شهرستان را برشمرد و افزود: آماده سازی مجموعه شیرآباد خان ببین، ایجادزیرساخت های گردشگری گل رامیان (احداث روشنایی محور)، ایجاد کمپ دارکلاته واجرای کمپ دلند و همچنین ساماندهی مجموعه باغ تاشته و روشنایی محور گردشگری پاقلعه از جمله اقدامات ایجاد زیرساخت های گردشگری در این شهرستان است که با اعتبارتخصیص یافته بالغ بر 3میلیارد ریال در سال 93 به اجرا درآمده اند.
گفتنی است، حمام تاریخی رامیان، قلعه ماران، مجموعه آبشارهای رامیان،تپه های تاریخی ، گل رامیان و باغ تاشته از جمله قابلیت های طبیعی وگردشگری این شهرستان است و همچنین مراسم سنتی حنابندان وروز عاشورا نیز از جمله مراسم سنتی درخور توجه است. مدرسه فرزانگان و کاخ رامیان نیز از دیگر قابلیت های این شهرستان است که می توان نسبت به احیای انها اقدام کرد و با ایجاد کاربری جدید از جمله بازارچه صنایع دستی وموزه ازآنها بهره برد.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394030527