نصب شناسنامه درختان و درختچه های نایاب و شاخص باغ موزه تاریخی سعدآباد اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی مجموعه سعدآباد،معصومه رضوانفر با اعلام خبر فوق گفت:محیط زیست سعدآباد به لحاظ شرایط خاص توپوگرافی و آب و هوایی ، بسیار بکر و از تنوع زیستی بالایی برخوردار است و بستر مناسبی جهت تحقیق و معرفی تاریخ باغات قدیمی باقی مانده منطقه شمیران یا کوهپایه البرز می باشد.
مسئول مرکز مطالعات باغ موزه سعدآباد اظهار داشت:در زمان پهلوی در محوطه اطراف بناها درختان و درختچه های گوناگون به منظور تزئین باغ کاشته شده اند. از گونه های منحصر به فرد و نایاب مجموعه میتوان به درخت سکویا، ژینکو، لاله، انواع کاج نوئل، گل شرابی، مگنولیا، شاه بلوط هندی، سدر لبنان ، جوالدوز، درختچه زینتی پر و گل یخ اشاره نمود که نمونه برخی از  آن فقط در باغ گیاهشناسی موجود است.
رضوانفر افزود:مرکز مطالعات باغ موزه تاکنون ضمن تجهیز 6200 اصله از  درختان به تگ الکترونیکی، در سال جدید اقدام به نصب شناسنامه گیاهان نمود.  به همین منظور لیبل های فلزی تهیه و کنار گونه های شاخص گیاهی باغ نصب گردید. 
وی توضیح داد:در تابلوها  نام فارسی، نام علمی و مبدأ هر گونه از گیاهان مشخص شده است. اطلاعات کامل مربوط به هر گونه نیز شامل ویژگی های گیاهشناسی، نیاز نوری و شرایط رشد، نحوه تکثیر و خواص درمانی آن نیز در سایت الکترونیکی مجموعه سعدآباد در قسمت معرفی گونه های گیاهی باغ موزه در دسترس علاقه مندان می باشد. 
مسئول مرکز مطالعات باغ موزه سعدآباد تاکید کرد: هدف از این اقدام آشنایی بازدید کنندگان و پرسنل مجموعه با انواع متفاوت درختان باغ و اهمیت گونه های نایاب غیر بومی می باشد که به لحاظ داشتن قدمت بسیار بالا غیر قابل جایگزینی و نیازمند حفاظت می باشند.
گفتنی است علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص گونه های گیاهی سعدآباد می توانند به بخش \"معرفی گونه های گیاهی\" در سایت مجموعه سعدآباد به نشانی: www.sadmu.ir مراجعه نمایند.    
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394030612