نقش کلیدی سرعین به عنوان سرمایه ملی در رشد اقتصاد گردشگری کشور

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور و رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، ظرفیتهای گردشگری شهر سرعین به عنوان یک سرمایه ملی نقش کلیدی و بسزایی در رشدcاقتصاد گردشگری کشور و جذب گردشگران و سرمایه گذاران دارد.


به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایعcدستی و گردشگری استان اردبیل، مرتضی رحمانی ‌موحد معاون گردشگری و رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در جلسه ستاد خدمات سفراستان اردبیل با اشاره به تصویب این ستاد در بهمن‌ماه سال 92 گفت: هدف و فلسفه این مصوبه این بود که بخشی از وظایف دولت زیر چتر و نگاه هم افزایی و مشارکت اعضای ستاد در موضوع سفر چه در تعطیلات ایام نوروز یا تابستان و مناسبت های طول سال، خدمات رسانی مطلوب به مسافران در استان های مختلف باشد تا محصول و خروجی آن نیز به رضایتمندی مسافران و گردشگران بیانجامد.


وی شاخص اصلی و بارز فعالیت ستاد را خروجی این هم افزایی و همکاری بین ستاد عنوان کرد و افزود: مقوله ستاد خدمات سفر استان منوط به فصل خاصی نمی شود بلکه دائمی و مستمر است.


این مقام مسئول به آغاز نخستین دوره فعالیت ستاد های خدمات سفر کشور در نوروز 93 و دومین فعالیت آن در دوره تدبیر و امید در نوروز 94 اشاره کرد و بیان داشت: در مدت دو سالی که از عمر ستاد خدمات سفر می گذرد هدف و فلسفه تشکیل این ستاد را به خوبی می توان احساس کرد.


وی استان زیبا و پر جاذبه اردبیل را یکی از مقاصد و هدف های گردشگران در تابستان و به ویژه در روزهای پایانی ماه رمضان \"عید فطر\" مطرح کرد و ادامه داد: طرح مصوب شده در ستاد مرکزی با عنوان طرح تابستانه به تمامی استان ها ابلاغ شده و امید داریم با این رویکرد شاهد ارائه خدمات متفاوتی از اعضای ستاد خدمات سفر به گردشگران باشیم.

رحمانی موحد با بیان اینکه ستاد های خدمات سفر شهرستان ها باید از تقویت و ثبات لازم برخوردار باشند، یادآور شد: به همین منظور سال 94 را سال تثبیت ستادهای شهرستانی قرار دادیم به طوری که محور تمامی فعالیت های ستادی در شهرستان ها تجمیع و آنجا خلاصه شود.


رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با اشاره به اینکه استان اردبیل دارای ظرفیت‌ها، و جاذبه‌های مختلف طبیعی و گردشگری است، تصریح کرد: می توان گفت شهرستان سرعین در ایران تنها شهری است که  مجموع ظرفیت ها و امکانات گردشگری را دارد بنابراین شهر سرعین تنها منوط به اردبیل نمی شود بلکه سرمایه ای ملی است که باید با معرفی و شناساندن ظرفیت ها و پتانسیل های آن در خدمت رشد اقتصاد گردشگری قرار گیرد. با این رویکرد ظرفیت ها و قابلیت های این شهر نیز تجلی پیدا کرده و تأثیرات اجتماعی و اقتصادی اش را خواهد گذاشت.


معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی به استفاده از تجربه موفق دنیا در مدیریت ظرفیت های و پتانسیل های گردشگری شهرهای کوچک و پر جاذبه ای همچون سرعین تأکید کرد و  افزود: ایجاد ظرفیت های ملی در شهر سرعین درگرو رعایت  استانداردهای ملی و خارج شدن از نگاه محلی به این شهر است.


وی اضافه کرد: سازمان میراث فرهنگی آمادگی دارد تا در راستای ارتقای کیفیت خدمات گردشگری سرعین  برنامه هایی چون تشکیل کارگاه های آموزشی و اعزام هیئت‌های مختلف به منظور بازدید از نقاط گردشگری مختلف استان و هر نوع خدمات لازم را در این زمینه ارائه دهد.


رحمانی با بیان اینکه از یک میلیارد و 100 میلیون گردشگر سالانه در دنیا، در حدود 550 میلیون نفر یعنی بیش از نیمی از گردشگران در دنیا را گردشگران طبیعت تشکیل می دهد، تصریح کرد: طبیعت زیبا و بکر استان اردبیل از حیران و فندقلو گرفته تا آلوارس و سرعین می تواند به  جاذبه پیاده روی، دوچرخه سواری، اسب سواری و...تبدیل شود. اینها ظرفیت هایی و قابلیت هایی است که در تمام دنیا از آن به نحو احسن در بخش گردشگری استفاده و بهره گرفته شده است.


رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در پایان با تأکید بر اهمیت حمایت از سرمایه‌گذار در بخش گردشگری اظهار داشت: اگر بخواهیم در مرحله نخست سرمایه‌گذار ملی و ایرانی را جذب کنیم در ابتدا باید دیدگاه خود را نسبت به سرمایه گذار تغییر داده و یک اجماع و حمایت منطقه ای جامع از سرمایه‌گذاران داشته باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1394030623