به گزارش واحد خبر اداره امور فرهنگی و روابط عمومی استان اصفهان مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در آیین گشایش موزه سمیرم ضمن ابراز تشکراز حضور مسئولین و میراث دوستان شهرستان سمیرم افزود: بسیار خرسندم که همگی شما فرهیخته گان با نام ارزشمند میراث فرهنگی در این مکان تاریخی حضور یافتید.
فریدون اله یاری افزود: بدون شک امسال تقارن هفته میراث فرهنگی واعیاد ماه مبارک شعبان نوید بخش ایام خوبی برای میراث بانان این سرزمین درسال جاری خواهد بود.
وی اظهارداشت:امروز زیباییهای شهرستان سمیرم برکسی پوشیده نیست روی همین اصل این شهرستان به سرزمین هزارچشمه معروف است، لذاجاذبه های طبیعی بی بدیل آن در کنار جاذبه های تاریخی ،شرایط مناسبی را برای توسعه صنعت گردشگری در این شهرستان فراهم آورده است.
وی در ادامه افزود: برای توسعه گردشگری در این شهرستان در وهله اول نیاز به ایجاد یک ساختار قوی ومنسجم در حوزه های ماموریتی سازمان در شهرستان داریم تا از طریق آن بتوانیم تحولات خوبی را در حوزه های ماموریتی سازمان در این شهرستان رقم بزنیم.
وی به نیاز این شهرستان به فضاهای تاریخی همچون موزه اشاره نمود و افزود : در صورتی که در شهرستان ،مدارس قدیمی ویا ساختمانهای اداری دیگری وجود دارد که هم اینک استفاده نمی شود این سازمان از آمادگی لازم برای تغییر کاربری ، مرمت وتبدیل آنها به موزه برخوردار است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان افزود:همچنین در زمینه ثبت آثار تاریخی شهرستان با توجه به وجود آثار تاریخی متعدد این سازمان از آمادگی لازم برای ثبت ملی حداقل 10اثرتاریخی در شهرستان سمیرم را با همکاری ومساعدت فرماندار وسایر مسئولین شهرستان دارد.
وی همچنین در زمینه مرمت آثار تاریخی شهرستان نیز افزود:با توجه به پیش بینی های به عمل آمده خوشبختانه امسال در زمینه مرمت آثار تاریخی در شهرستان وتامین اعتباربا محدودیت خاصی روبرو نیستیم ، لذا در صورت یاری مسئولین محلی به خصوص شهرداری های شهرستان، این سازمان از آمادگی لازم برای اجرای طرح های مرمتی به صورت مشارکت با شهرداری های شهرستان برخوردار می باشد.
اله یاری در زمینه صنایع دستی نیز با فرهیختگان شهرستان به گفتگو پرداخت وگفت : در زمینه صنایع دستی ، مردم سمیرم خصوصا عشایر این شهرستان از توان بالقوه فراوانی برخوردار می باشند لذا این سازمان از آمادگی لازم برای ایجاد یک پایگاه اعم از تولید ، آموزش وفروش صنایع دستی در شهرستان برخوردار می باشد.
وی همچنین در زمینه گردشگری نیز خطاب به مسئولین ودوستداران میراث فرهنگی استان گفت :در حال حاضر خوشبختانه بیشترین طرحهای پیشنهادی جهت سرمایه گذاری در بخش گردشگری استان متعلق به شهرستان سمیرم است .بااین حال معتقدم با تشویق مردم محلی در کنارسایر سرمایه گذاران می توانیم گام های موثری را درزمينه توسعه اقتصادی منطقه مبتنی بر گردشگری برداریم.
در ادامه آیین افتتاح موزه تاریخ وفرهنگ شهرستان، محمد نصرتی فرماندار، شهرداران شهرهای مختلف شهرستان ، بخشداران وسایر مسئولین شهرستان به همراه اعضای تشکلهایی دوستداران میراث فرهنگی شهرستان با حضور مدیر کل میراث فرهنگی استان به بیان دیدگاه های خود پرداختند.
شایان ذکر است، موزه تاریخ وفرهنگ شهرستان سمیرم در حمام تاریخی خانعلی و در جنب مسجد خانعلی متعلق به سده های پنجم وششم هجری قمری است.
\n
انتهای پیام/