به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی سازمان با اشاره به لزوم توجه به حوزه آموزش در صنایع دستی گفت: در حوزه آموزش صنایع دستی دچار مشکلاتی هستیم که با ترویج آموزش های مرتبط با آن می توانیم این صنعت را توسعه بخشیم. اگر بخواهیم صنایع دستی آینده خوبی داشته باشد باید آن را با علم و دانش همراه کنیم.
وی افزود: صنایع دستی دارای چندین زاویه است به این صورت که صنایع دستی نظری علمی و ذوقی است که رسیدگی به صورت همزمان به این سه حوزه از جنبه های مهم کار است و همت بالایی می طلبد. در حال حاضر هنوز این سه حوزه با هم و به طور همزمان پیگیری نمی شود به همین منظور این وظیفه سنگینی است که این نظام چند وجهی را با تعادل، نظم و به صورت همزمان مدیریت کنید.
بهمن نامور مطلق ادامه داد: کار روسای دانشگاه های کشور در این حوزه بسیار مشکل است که با برگزاری و پیگیری منظم این جلسات و مصوبات آن می توان به هدف مورد نظر در توسعه جنبه های مورد نظر در صنایع دستی و هنرهای سنتی رسید. دانشگاه جایی است که باید در آن هنرمندان مولف تربیت شود اگر معرفت و ذوق نباشد هنر به تعالی نمی رسد.
وی همچنین با اشاره به لزوم وجود ذوق در هنرمندان تصریح کرد: هنرمندی که ذوق هنری دارد هنرش را از عمق وجود خلق می کند و خود زبان بیان اثر است به این علت باید هنر با دانش و معرفت همراه باشد.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: خوشبختانه تاکنون دانشگاه ها در این حوزه موفق عمل کرده اند زیرا درحال حاضر اکثر هنرمندان ما دارای تحصیلات دانشگاهی هستندو نیز توجه به احیای صنایع دستی منسوخ شده را در دستور کار قرار دهند.
معون صنایع دستی سازمان افزود: چشم امید ما به دانشگاه ها ست وظیفه ما همراهی ، حمایت و کمک به این بخش در راستای تربیت نیروی هنرمند و متخصص با معرفت و دانش در حوزه صنایع دستی است تا این صنعت به جایگاه مناسب خود دست یابد.
وی در پایان گفت: تقاضا دارم به سمتی برویم تا با همین بضاعتی که داریم هرچند اندک با همکاری و هم افزایی و با پیگیری طرح ها و برنامه های طرح شده به سوی اهداف سازمانی حرکت کنیم.
انتهای پیام/