جشنواره رشته خشکار در صومعه سرا برگزار می شود

گیلانی ها با برپایی جشنواره رشته خشکار سنتی در طاهر گوراب صومعه سرا به استقبال ماه رمضان می روند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان؛علیرضا مهرگان مسئول نمایندگی شهرستان صومعه سرا در تشریح این خبر اظهار داشت: در این جشنواره که برای دومین سال پیاپی در طاهرگوراب صومعه سرا برگزار می شود هنرمندان گیلانی اقدام به پخت رشته خشکار و عرضه آن می کند.

وی سابقه تهیه رشته خشکار در گیلان را قریب 300 سال دانست و گفت: این شیرینی سنتی از آرد برنج،آب،مغزگردو، هل و زعفران تهیه می شود و بعد از سرخ کردن در روغن مصرف می شود.

مهرگان هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی این محصول اصیل گیلانی به گردشگران و شهروندان اعلام کرد.
وی افزود:آوازه رشته خشکار گیلان به سایر شهرها مانند تهران، کرج ،قزوین و حتی خارج از کشور هم رسیده و در کشورهای انگلیس، آلمان و بلژیک قنادان شیرینی رشته خشکار تهیه می کنند .

رشته خشکار نمادی از ذوق و سلیقه گیلانیان است و امروزه نزد گردشگران و مسافرانی که به گیلان سفر می کنند از طرفداران خاصی برخوردار است و به یقین از طعم لذیذ و به یادماندنی این شیرینی سنتی نخواهند گذشت.

\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394031720