به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان؛علیرضا مهرگان مسئول نمایندگی شهرستان صومعه سرا در تشریح این خبر اظهار داشت: در این جشنواره که برای دومین سال پیاپی در طاهرگوراب صومعه سرا برگزار می شود هنرمندان گیلانی اقدام به پخت رشته خشکار و عرضه آن می کند.
وی سابقه تهیه رشته خشکار در گیلان را قریب 300 سال دانست و گفت: این شیرینی سنتی از آرد برنج،آب،مغزگردو، هل و زعفران تهیه می شود و بعد از سرخ کردن در روغن مصرف می شود.
مهرگان هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی این محصول اصیل گیلانی به گردشگران و شهروندان اعلام کرد.
وی افزود:آوازه رشته خشکار گیلان به سایر شهرها مانند تهران، کرج ،قزوین و حتی خارج از کشور هم رسیده و در کشورهای انگلیس، آلمان و بلژیک قنادان شیرینی رشته خشکار تهیه می کنند .
رشته خشکار نمادی از ذوق و سلیقه گیلانیان است و امروزه نزد گردشگران و مسافرانی که به گیلان سفر می کنند از طرفداران خاصی برخوردار است و به یقین از طعم لذیذ و به یادماندنی این شیرینی سنتی نخواهند گذشت.
انتهای پیام/