مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي با اشاره به جايگاه توليد، عرضه و صادرات صنايع دستي در افزايش درآمد و ايجاد اشتغال گفت: سهم استان خراسان رضوي از صادرات صنايع دستي بايد افزايش يابد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، حسين زارع صفت با بيان اين مطلب و با تاكيد بر خمايت همه جانبه از توليد كنندگان، عرضه كنندگان و صادر كنندگان صنايع دستي در استان خراسان رضوي گفت: توسعه بازار يكي از مهمترين برنامه هاي اين اداره كل است و با توجه به اينكه ظرفيت استان در حوزه صنايع دستي بسيار بالاست به نظر مي رسد با برنامه ريزي بايد سهم استان در صادرات صنايع دستي افزايش يابد.
وي گفت: تراش سنگ هاي قيمتي و نيمه قيمتي، حجاري سنتي، زيور آلات سنتي، كاشي هاي سنتي، گليم و جاجيم، سفال و... از مهمترين رشته هاي صنايع دستي استان است كه ظرفيت بسيار بالايي براي صادرات دارد.
وي با بيان اينكه در حال حاضر 30 هزار نفر در استان خراسان رضوي در بخش هاي مختلف توليد و عرضه اين هنر صنعت در استان خراسان رضوي مشغول به فعاليت هستند افزود: حمايت از اين گروه در راس برنامه هاي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي قرار دارد.
زارع صفت در ادامه صحبت هاي خود با اشاره به اينكه صنايع سدتي بايد در سبد خريد خانوار قرار گيرد افزود: مشهد مقدس سالانه ميزبان ميليون ها گردشگر و زائر داخلي و خارجي است كه اين محصولات زيبا علاوه بر اينكه مي تواند در سبد خريد خانوار هاي مشهدي قرار گيرد سوغات بسيار ارزشمندي براي گردشگران داخلي و خارجي نيز محسوب مي شود.
مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي در بخش ديگري از صحبت هاي خود به نقش صنايع دستي در اشتغال آفريني و افزايش درآمد اشاره كرد و افزود: بدون شك توجه به صنايع دستي مي تواند به افزايش درآمد و ايجاد اشتغال در استان كمك فراواني داشته باشد.
وي خاطرنشان كرد: با توجه به ظرفيت هاي مهم استان خراسان رضوي در حوزه توليد و عرضه صنايع دستي و نيز با توجه به حضور ميليوني زائران و گردشگران داخلي و خارجي در اين شهر اينگونه به نظر مي رسد كه خراسان رضوي مي تواند مهد صنايع دستي كشور باشد.
انتهای پیام/