به گزارش واحد خبر اداره امور فرهنگی وروابط عمومی \"رسول زرگرپور \" در اولین نشست کارگروه میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان افزود: با افزایش فوق العاده بودجه های مرمتی در دو حوزه ملی و استانی که به همت مدیرکل و همکاران اداره کل میراث فرهنگی ایجاد شده به نظر می رسد، سالهای 1394و 1395 \"دوران طلائی میراث فرهنگی \"باشد.
استانداراصفهان افزود: این جهش بزرگی است که برای اولین بار در تاریخ مرمت آثار تاریخی استان اتفاق می افتد، به گونه ای که بودجه های مرمتی اداره کل و افزایش آن از یکسو و بودجه هایی که توسط رئیس جمهور اختصاص می یابد، از سوی دیگر باعث می شود که در طول این دوسال در حدود هزار میلیارد ریال اعتبار جهت مرمت و حفاظت از آثار تاریخی استان به اداره کل میراث فرهنگی تخصیص یابد .
رئیس کارگروه میراث فرهنگی استان اصفهان تاکیدکرد: استانداری اصفهان آماده است تا هرگونه کمبود در تخصیص این اعتبار را در کوتاه مدت از طریق استانداری تا زمان تخصیص اعتبار جبران نماید.
استاندار اصفهان همچنین ضمن پاسداشت یاد و خاطره معاون فقید صنایع دستی استان اصفهان از مسوولین امر درخواست نمود تا با جدیت هنرهای سنتی منسوخ شده و یا در حال منسوخ را حفظ و احیاء نمایند.
در ادامه این نشست \"فریدون اله یاری\" مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان نیزگفت: با یاری خداوند متعال تا پایان سال 1395 اداره کل میراث فرهنگی از بحران در حوزه مرمت خارج خواهد شد.
وی اظهار داشت : با تخصیص اعتبارات ملی و استانی ،مرمت بناهای شاخص استان به نتیجه خواهد رسید، به گونه ای که مرمت برخی از بناهای شاخص همچون گنبد مسجد امام که در حالت عادی به بیش از ده سال زمان نیاز دارد، ظرف کمتر از پنج سال مرمت خواهد شد.
وی همچنین به راه اندازی دفتر فنی و مدیریت پروژه های عمرانی و مرمتی اصفهان برای اولین بار درکشور خبر داد و افزود: با توجه به موفقیت این دفتر جدیدالتاسیس مسوولین سازمان مرکزی درخواست نمودند، تا اصفهان تجارب خود را در این خصوص به سراسر کشور ارائه کند.
دراین جلسه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان و مدیران میراث فرهنگی استان اصفهان گزارشی در خصوص فعالیتهای اداره کل میراث فرهنگی اعم از مرمت آثار شاخص ، تاسیس موزه ها و مرمت اشیاء تاریخی و همچنین آموزش و احیاء صنایع دستی و پروژه های سرمایه گذاری در حوزه گردشگری در استان اصفهان ارائه نمودند.در این جلسه\" حمید امینی\" معاون سرمایه گذاری و طرح های اداره کل میراث فرهنگی نیز به ارائه گزارش جامعی در خصوص وضعیت گردشگری درکویر مرنجاب در آران و بید گل نموده و مشکلات این حوزه را مطرح کرد که در نهایت مقرر گردید، نهادهای زی ربط ایستگاههای موقت پلیس و هلال احمر در محل ایجاد کند.
همچنین در این راستا اداره کل میراث فرهنگی نیزنسبت به معرفی سرمایه گذار مناسب جهت احیاء کاروانسرای مرنجاب از منظر گردشگری اقدام نماید.همچنین با ارائه گزارش معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی در خصوص نیاز سرمایه گذاران برای تکمیل پروژه های گردشگری به رقمی بالغ بر 114 میلیارد تومان اعتبار ، طرح ارائه وام بانکی به سرمایه گذاران بخش گردشگری در این جلسه به تصویب رسید.
همچنین مصوب گردید، با حمایت استاندار طرح های گردشگری به سرعت تهیه و به صندوق توسعه ملی ارائه گردد و پس از تصویب در صندوق توسعه ملی ، بانکهای عامل برای عقد تفاهم نامه و اخذ رقم مورد نیاز به صندوق مراجعه و پس از آن سرمایه گذران برای اخذ رقم مورد نیاز به بانکها مراجعه کنند.
انتهای پیام/