لزوم دقت در نحوه احیاء بخش باقیمانده از بافت تاریخی کهن شهر تبریز

مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت : وقتی بافت تاریخی به بافت فرسوده تغییر نام داده است، خانه های تاریخی هم در میان همان بافت فرسوده دست خوش تاخت و تاز سوداگران زمین و مسکن می شود.

به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی؛ فرزین حق پرست مدیرکل میراث فرهنگی این اداره کل با اعلام این مطلب گفت: اداره کل میراث فرهنگی، در این شرایط سخت و با امکانات محدود با چنگ و دندان از این بافت و بناهای تارخی محافظت می کند، لذا از شهرداری ها و دستگاه های اجرایی انتظار می رود که با صدور پروانه ساخت سازهای مرتفع وتراکم فروشی، آب در آسیاب این سوداگران نریزند.

وی ادامه داد : ساختمان های تجاری و مسکونی در بافت تاریخی شهر می بایست به دو طبقه کاهش یافته و به جاذبه های تاریخی این بافت توجه ویژه ای شود که در این صورت با افزایش ارزش فرهنگی و گردشگری  این مناطق و جایگزینی درآمد از راه گردشگری به جای تراکم فروشی، این امر باعث رونق کسب و کار و اشتغال زایی در این مناطق می شود.
وی اظهار کرد: در صورت رونق بافت تاریخی شهر، نه تنهاهویت و اصالت تاریخی به کهن شهر تبریز بازمی گردد، بلکه برای همه آحاد مردم کارآفرینی می شود نه فقط برای عده ای انگشت شمار.
وی در پایان گفت: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آماده هر گونه همکاری در ارائه مشاوره و خدمات تخصصی فنی و مهندسی برای حفظ و احیای بافت تاریخی کهن شهر تبریز با شهرداری تبریز و دستگاه های ذی ربط شهری است. 

انتهای پیام/

کد خبر 1394040814