اجرای تعطیلات زمستانی منوط به همکاری دستگاههای آموزشی کشور است


طرح تعطیلات زمستانی در کمیسیونهای اجتماعی دولت مطرح شده  و منوط به همکاری دستگاههای آموزشی کشور است، چراکه توسعه گردشگری نیازمند همراهی و همکاری تمامی دستگاههاست.

به گزارش میراث آریا(CHTN) مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری در رابطه با تعطیلات زمستانی و تصمیم گیری در این حوزه گفت: تمامی تعطیلات رسمی کشور اعم از تعطیلات ملی، مذهبی و مناسبتی مسیری دارد که باید در دولت و مجلس مورد بررسی قرار گیرد، استفاده از تعطیلات در نیمه دوم سال موضوعی است که به وسیله سازمان میراث فرهنگی به عنوان متولی گردشگری و سفر مطرح شد و در کمیسیونهای دولت مورد بررسی قرار گرفت.

معاون گردشگری ادامه داد: این طرح در کمیسیونهای اجتماعی دولت مطرح شده  و منوط به همکاری دستگاههای آموزشی کشور است، چراکه توسعه گردشگری نیازمند همراهی و همکاری تمامی دستگاههاست، ما امیدواریم دستگاهها همکاری لازم را داشته باشند اما تصمیم گیری در این زمینه باید در سطح کلان انجام شود.

رحمانی موحد تصریح کرد: در بخش ساماندهی تعطیلات در کشورمان با بخشی به نام اقلیم مواجه هستیم که باید مورد توجه قرار گیرد، یک سند مدون در این حوزه آماده شده است که باید در مقیاس کلان تصمیم گیری و انجام شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه شهر مشهد در حوزه گردشگری زیارت، تهدید و فرصت است، یادآور شد: زیرساختهای پیش بینی شده در مشهد متناسب با تقاضا نیست و برخی از اماکن این شهر ضوابط و استانداردهای لازم را برای میزبانی و پذیرایی از زوار را ندارند، باید اراده قوی و محکمی در مقابل این روند ایجاد شود.

معاون گردشگری افزود: نحوه عمل در مورد اعزام مردم به زیارت یک روش مدون و قانونی در چارچوبی که پاسخگو باشند ندارد، برخی مراکز اقامتی هستند که با نامهای متبرک  و بدون اینکه تورهای رسمی داشته باشند فعالیت میکنند، این تورها دارای استاندارد و ضابطه نیستند، ما باید به دنبال ایجاد فضای استاندارد در حوزه گردشگری زیارت باشیم و امیدواریم با کمک همه دستگاهها این روند به زودی آغاز شود.

رحمانی موحد با بیان اینکه برخی اتفاقات در مشهد مقدس براثر خطاهای انسانی بوده است، افزود: آموزش و ارتقای آگاهی های لازم در حوزه گردشگری از جمله موضوعاتی است که از سال گذشته مورد توجه سازمان میراث فرهنگی و معاونت گردشگری قرار گرفته است، به طوریکه نحوه استخدام افراد در این حوزه مستلزم طی این دوره ها خواهد بود و ما امیدواریم این روند در ساماندهی پذیرایی و ارائه خدمات موثر واقع شود.

وی همچنین در رابطه با وجود ظرفیتها و منابع مناسب در حوزه گردشگری دریایی در کشور، گفت: ظرفیتی که در شمال و جنوب کشور وجود دارد، دارایی بسیار بزرگی است که می تواند در توسعه گردشگری داخلی و خارجی موثر واقع شود.
معاون گردشگری ادامه داد: گردشگری دریایی باید انسجام بگیرد و به دلیل تاخیری که در این حوزه وجود داشته است باید با راههای میان‌بر و مدیریت جهادی گردشگری دریایی را سامان داد، برای توسعه این بخش، دستگاههای مختلفی موثر هستند و مقدمات تهیه این سند توسعه در مراحل پایانی است.

رحمانی موحد با اعلام این خبر که طبق تصویب دولت تاسیسات ساحلی جزء مصادیق گردشگری است، تصریح کرد: با این مصوبه سطح مداخله معاونت گردشگری در ساحل افزایش می یابد، تمامی دستگاههای مسئول در این بخش وظایف قانونی خاصی دارند و معاونت گردشگری پشتیبانی و حمایت لازم را در این بخش بر عهده دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1394042124