روستاها باید به عنوان واحدی تولیدی، فرهنگی، اجتماعی و نیز فضایی میراثی دیده شوند تا بتوان ظرفیتهای روستایی را به همراهی روستائیان به گونه ای بهتر سامان بخشید.
به گزارش میراث آریا( chtn)؛ سید ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در نشستی با حضور مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و معاونان سه حوزه سازمان در زمینه اهمیت پرداختن به مناطق محروم کشور از جمله روستاهای کمتر برخوردار و درراستای توسعه گردشگری و بوم گردی گفت: اگر بپذیریم که بحث گردشگری به عنوان یک مسئله جدی می تواند در جذب گردشگر خارجی به سمت روستاها موثر باشد، بیش از پیش به مقوله توسعه گردشگری می پردازیم.وی ادامه داد: در حال حاضر 38 هزار و دویست وشانزده روستای بالای 20 خانوار در کشور داریم که لزوم توجه به این روستاها برای حفظ آنها به شدت احساس می شود.
وی با اشاره به برنامه های تدوین شده در این حوزه گفت: 14 مهر روز روستا نامگذاری شده است در همین راستا قصد داریم امسال در حاشیه مراسم گرامیداشت این روز نمایشگاه صنایع دستی نیز با همکاری معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری داشته باشیم تا تولیدات روستائیان کشور نیز در این فرصت در معرض دید عموم قرار گیرد.
رضوی تاکید کرد: در حوزه گردشگری روستایی هر استان را می توان یک موزه دید و باید بتوان در هر روستا یک موزه راه اندازی کرد تا در آن اقدامات و زندگی روزمره مردمان روستا در گذشته را به نمایش عموم گذاشت.
وی در زمینه لزوم انجام آموزش در حوزه گردشگری افزود: بحث آموزش را باید در نظر داشت تا با حفظ بافت روستایی بهداشت منطقه و محیط روستایی که ذات روستایی را حفظ کنیم. باید در حفاظت از بافت های روستایی کوشا بود و آنها را برای معرفی فرهنگ بومی روستاها حفظ کرد و جلوی تبدیل روستاها به بافت شهری را گرفت.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در پایان تاکید کرد: باید بیش از پیش برای توسعه گردشگری روستایی، فرهنگ روستایی و نیز در ادامه آن رونق گردشگری از حضور و مشارکت مردم استفاده کرد، به این دلیل که با مشارکت مردم، گردشگری روندی رو به رشد رادر پیش می گیرد.\n
انتهای پیام/