استان ایلام با کلکسیونی از جاذبه های گردشگری و مناطق تاریخی و طبیعی ناشناخته ای که دنیایی از جذابیت و زیبایی را در مقابل چشمان گردشگران می گشاید، مهیای ورود گردشگران تابستانی است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام، استانی که ذهن ها را به دور دست تاریخی 10 هزار ساله می کشاند و از مناظر و مواهب طبیعی منحصر بفردی برخوارد است جزو مقاصد گردشگری و تفریحی کمتر شناخته شده در کشور محسوب می شود.
استان ایلام در غربی ترین نقطه ایران با طبیعتی سحرانگیز و رویایی، چشم اندازهای بکر و بدیع، کوه های برافراشته و دره های پرآب به عروس زاگرس مشهور است و گردشگران را به صحنه های بکر و هیجان انگیز طبیعی و تاریخی مهمان کرده و خاطره ای ماندگار از سفر به این استان در ذهن آنها حک می کند.
بهره مندی از طبیعت چهار فصل باعث شده این استان در هر فصل از سال امکان پذیرایی از گردشگران را داشته باشد و اکنون در گرمای سوزان تابستان، خنکای دل انگیز بهار را به مهمانان هدیه کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام با بیان اینکه گردشگران در سفر به این استان بعنوان یکی از مناطق کمتر شناخته شده گردشگری کشور از تخفیف مراکز اقامتی و پذیرایی برخوردار می شوند، از آمادگی کامل این استان برای پذیرایی از مسافران تابستانی خبر داد.
عبدالمالک شنبه زاده افزود: تمهیدات لازم برای استقبال از مسافران اندیشیده شده و تمامی شرایط و امکانات لازم برای پذیرایی و اسکان مهمانان نوروزی در مرکز استان و شهرستان ها فراهم است.
وی ادامه داد: هتل ها، مهمانپذیرها، مدارس، کمپ های دائم و موقت و منازل استیجاری سراسر استان برای اسکان مسافران آماده شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی ایلام گفت: همچنین برنامه ریزی های لازم در زمینه ارایه خدمات امدادی، بهداشتی، انتظامی، قضایی، رفاهی، فرهنگی و اطلاع رسانی انجام گرفته است.
شنبه زاده با بیان اینکه هشت کمپ دائم در مرکز استان ایلام و شهرستان های مختلف آماده اسکان مسافران نوروزی است، افزود: این کمپ ها در روستای حیدرآباد میشخاص، بخش میمه زرین آباد، بخش زرین آباد، شهر مهران، روستای کلم، سراب دره شهر، سراب آبدانان و شهر سرابله دایر شده است.
وی ادامه داد: این کمپ ها بطور کامل تجهیز شده و دارای امکانات اتاق، حمام، سرویس بهداشتی، آشپزخانه، وسایل گرمایشی و سرمایشی، پتو و تلویزیون است.
مدیرکل میراث فرهنگی ایلام تاکید کرد: استان ایلام با برخورداری از یک هزار و 500 جاذبه تفریحی، طبیعی و تاریخی از مناطق بکر و ناشناخته گردشگری در کشور بوده و می تواند به عنوان مقصد جدید گردشگری مطرح شود.
شنبه زاده گفت: گردشگران و مسافران ضمن بازدید از جاذبه های تفریحی و توریستی استان می توانند از صنایع دستی زیبا و منحصربفرد و غذاها و شیرینی های محلی و سنتی نیز بهره مند شوند.
وی گلیم نقش برجسته را مهمترین و اصیل ترین صنایع دستی استان عنوان کرد و ادامه داد: گلیم نقش برجسته با ترکیبی از سادگی و سبکی گلیم و زیبایی و ظرافت قالی، سوغاتی منحصربفردی است که گردشگران می توانند آنرا از غرفه های صنایع دستی مرکز استان و شهرستان ها تهیه کنند.
شنبه زاده جاجیم، نمد، گیوه بافی، عبابافی، صنایع چوبی، حصیربافی و گلیم ساده را از دیگر صنایع دستی استان ایلام عنوان کرد.
وی اظهار کرد: از جمله مهمترین غذاها و شیرینی های محلی ایلام که بیشتر حاصل نعمات خدادادی است می توان به شیرینی بژی برساق، عسل کوهی و ناب مناطق کوهستانی، کشک، کنجد، گردو، شیرینی کله کنجی و آش ترخینه اشاره کرد.
انتهای پیام/