کارگاه آموزشی نحوه ارزیابی آثاردرسومین دوره داوری نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی برگزار شد

کارگاه آموزشی نحوه ارزیابی آثار سومین دوره برنامه داوری نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی و نشست توجیهی نشانه هایی جغرافیایی در حوزه صنایع دستی ویژه کارشناسان رابط استان هاصبح امروز 6 مرداد ماه درسالن فجرسازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار شد.

 به گزارش میراث آریا(chtn)؛ این کارگاه آموزشی با حضور کارشناسان صنایع دستی داوران داوری نشان مرغوبیت صنایع دستی، نمایندگان صنایع دستی از استان ها  با رویکرد بحث و بررسی در حوزه صنایع دستی، کیفیت تولید و نیز لزوم فراهم سازی امکانات برای حمایت از هنرمندان و صنعتگران و نیز آشنا سازی برگزار شد.

ترکمانی معاون توسعه و ترویج معاونت صنایع دستی در ادامه این جلسه گفت: اطلاع رسانی در سطح گسترده از جانب استان ها به منظور راهنمایی هنرمندان در زمینه نحوه ارزیابی آثار صورت گیرد.

وی ادامه داد: تشکیل کمیته استانی برای داوری اولیه آثار در استانها ، قرار دادن تصویر مناسب از آثار در فرم های ارسالی و نیز ارسال صورتجلسه آثار استانی حداکثر 15 روز قبل از داوری از جمله موارد دارای اهمیت در حوزه نشان ملی مرغوبیت است.
همچنین، در جلسه در زمینه کیفیت آثار ارسالی از استان ها از نظر کیفیت مواد- جنس- رعایت ارزش های زیبایی شناختی- کاربردی بودن و نیز رعایت بسته بندی مناسب و... را مورد بحث، بررسی و ارزیابی قرار دادند.
گفتنی است، داوران فعال در حوزه نشان مرغوبیت ملی صنایع دستی بر این عقیده هستند که صنایع دستی صنعت سبز است و نباید در روند تولید صنایع دستی از مواد اولیه مصنوعی استفاده شود، این امر یکی از عوامل موثر در انتخاب آثار برای داوری نشان ملی مرغوبیت است.
کلانی داور پیشکسوت کشور در حوزه صنایع دستی در بخشی از این جلسه در زمینه لزوم توسعه اقتصادی در صنایع دستی افزود: اگر صنایع دستی بخواهد وضعیت خوبی داشته باشد باید اشیاو آثار تولیدی بیشتر به سمت کاربردی بودن در زندگی روزمره حرکت کند تا مورد استفاده عموم قرار گیرد و همچنین در نهایت امر در حوزه تولید پرداخت نهایی اثر و کیفیت مواد اولیه از جمله عوامل تاثیر گذار در حوزه ارزش گذاری و ارزنده شدن صنایع دستی است.



انتهای پیام/

کد خبر 1394050641