گردشگری به عنوان یک صنعت مهم در دنیا مطرح است و امروزه صنعت گردشگری در حال رقابت با صنعت خودرو و نفت وگاز است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد محمودباقری در گفتگو با شبکه پرس تی وی با اشاره به اینکه امروزه در برخی از کشورها گردشگری صنعت اول در اشتغالزایی است اظهارکرد: ورود هر گردشگر به کشور برابر است با چند نفر اشتغالزایی است.
دبیر کار گروه گردشگری در استان کهگیلویه وبویراحمد از فرهنگ آداب ورسوم،ایجاد جاذبه،ایجاد زیر ساخت و تبلیغات به عنوان چهار رکن مهم در جذب گردشگری نام برد.عضوکار گروه اشتغال و سرمایه گذاری استان ابرازداشت:کهگیلویه وبویراحمد با یک درصد وسعت ایران تمام جاذبه های طبیعی،تاریخی،مذهبی کشور را داراست.
باقری به قدمت استان اشاره کرد و گفت:با باستان شناسی که در این منطقه شده قدمت 11هزار ساله را نشان داده است.
وی هزار شی موجود در موزه یاسوج اشاره کرد وافزود:2هزار اثر تاریخی ،650اثر ثبت شده ملی،300جاذبه طبیعی در کهگیلویه وبویراحمد موجود است که پتانسیل بالایی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی است.
مدیر کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری کهگیلویه بویراحمدبیان کرد:کوچ عشایر ،آداب و رسوم مردم این دیار یکی دیگر از ظرفیت های جذب گردشگر است.
وی به چهار فصل بودن استان اشاره گرد و گفت :در تمام فصول سال استان میزبان گردشگران است به طوری که در فصل دی ماه ،بهاردر شهرستانهای گرمسیری این استان شروع میشود و در سرد سیر این خطئه بکر و خدادادی در دی ماه جشنواره برفی برگزار می شود.
باقری به شهر سی سخت به عنوان یک شهر نمونه گردشگری در استان اشاره کرد و گفت:وجود قله های دنا،ابشارها وچشمه ها جاذبه های بکر گردشگری را در این شهر شکل داده است.
دبیر کار گروه گردشگری در استان کهگیلویه وبویراحمد از پل تاریخی پاتاوه،ابشار کمر دوغ،دوگوردوپا ،شلال دان،چشمه بلقیس،بافت قدیم دهدشت،از دیگر ظرفیت های گردشگری در استان نام برد.
وی همچنین صنایع دستی کهگیلویه وبویراحمد(گلیم،گبه،جاجیم)را دیگر ظرفیت های این استان دانست و یاد اورشد:تولیدات و دست بافت های عشایر در این استان منحصر به فرد کا هنرمندانه است
انتهای پیام/