مسافران و گردشگران، یک پتانسیل و فرصت مثبت برای پیشرفت این شهرستان هستند که فعالیت بیشتر فعالان بخش گردشگری توسعه و بهره برداری بهتر از ظرفیت های گردشگری را می طلبد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، اتفاقی مسئول میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری و دبیر ستاد سفر بشرویه در این جلسه افزود: با برنامه ریزی برای برپایی چادرهای راهنمای گردشگران، ستاد اسکان آموزش و  پرورش و ... ۵۰ هزار و ۶۶۷ نفر در سفرهای نوروزی امسال در بشرویه اسکان داده شدند.
وی گفت: بازارچه های نوروزی و تابستانی بیشترین مواردی بوده است که مورد استقبال مسافران و گردشگران قرارگرفته است.
مسئول میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری بشرویه ادامه داد: اجرای طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه با همکاری اوقاف، برپایی کارگاه های فعال صنایع دستی، چادرهای معرفت و بازی های بومی محلی دربخش مرکزی از جمله فعالیت های ستاد سفر در نوروز و ایام تعطیلات بود که مورد استقبال بسیار قرار گرفت.
اتفاقی در ادامه بیان کرد: ۳۶ هزار و ۱۸۱ نفر از منزل مستوفی، بافت تاریخی، روستای مجد و روستای هوگند و منطقه نمونه گردشگری بازدید کردند.
وی از راه اندازی بازارچه صنایع دستی با سازه های سیار در پارک شهر در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: هرچه بیشتر در معرفی صنایع دستی تلاش کنیم به اقتصاد و ثبات مسافران در شهر بیشترکمک کرده ایم.
وی همچنین تاکید کرد: به دلیل رعایت حرمت مسافران و زائران درحال حاضر، میزان مسافرت ها ازسمت طبس به مشهد افزایش یافته و مسافرین با اطمینان خاطر بیشتر از این مسیر تردد می کنند و این موضوع فواید خوبی برای مردم و اقتصاد شهرستان دارد .
عباس زاده معاون صنایع دستی استان مهمان این نشست دو ساعته نیز در ادامه گفت: در ایام نوروز بشرویه به عنوان ستاد برتر تسهیلات سفر استان مطرح شد.
وی افزود: توسعه صنعت گردشگری توسط بخش های خصوصی که متقاضی فعال کردن خانه های گردشگری  هستند فرصت خوبی برای جذب گردشگر است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان افزود: بشرویه به عنوان شهر تاریخی خراسان جنوبی مطرح است که پتانسیل بسیار مناسبی برای این  شهرستان است اما متاسفانه اطلاع رسانی در شناسایی این شهر  ضعیف است و مردم شهرستان باید اطلاع رسانی دقیق و کاملی را ارائه دهند.
عباس زاده اظهار داشت: متاسفانه ورود کالاهای بی اساس و کم کیفیت نیز  صنایع دستی ما را تهدید می کند که باید با تبلیغات فراوان کاری کرد تا صنایع دستی جایگاه ارزشمند خود را از دست ندهد که این امر  نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است.
وی ادامه داد: ظرفیت های فرهنگی شهرستان چون استاد بدیع الزمان فروزانفر، ملاعبدالله تونی بشروی و دیگر علامای شناخته شده  از دیگر فرصت های مثبت بشرویه است که می توان برای جذب گردشگر از این افراد فرهیخته استفاده کرد.
عباس زاده همچنین گفت: آمادگی داریم تا  مجموعه های تاریخی، گردشگری و فرهنگی را به بخش های خصوصی واگذارکنیم تا در جذب گردشگر فعالیت بیشتری صورت گیرد و این سازمان نیز با پرداخت تسهیلات 4 درصد به بخش خصوصی کمک می کند.

باقری فرماندار شهرستان بشرویه نیز دربخش دیگری از نشست اعضای ستاد سفر این شهرستان با بیان اینکه شهرستان بشرویه از جمله شهرستان های ویژه در مسیر رفت آمد است گفت: خوشبختانه با پیگیری اخیر مبلغ 1 میلیارد و 700 میلیون تومان در سال جاری برای روکش مسیر بشرویه به طبس و همچنین طرح مطالعاتی دو بانده شدن بشرویه تا سه راهی دیهوک فردوس بشرویه اختصاص یافته که کار مطالعاتی دوبانده شدن تا دو راهی در دست اقدام است.
باقری گفت: شهرستان بشرویه از آندسته شهرستان های تاریخی استان است که وجود خانه های قدیمی، جاذبه های بسیاری در شهرستان بوجود آورده است و همچنین  در بحث صنایع دستی  هم  فعالیت بیشتری در آن صورت می گیرد که باید بیش از پیش از این فرصت هاو جاذبه های طبیعی و صنایع دستی استفاده کنیم.
فرماندار شهرستان بشرویه تاکید کرد: مسافران و گردشگران، یک پتانسیل و فرصت مثبت برای پیشرفت این شهرستان هستند که می طلبد فعالان بخش گردشگری دراین زمینه فعالیت بیشتری داشته باشند.
باقری تاکید کرد: با داشتن کویر زیبا ایجاد کمپ کویرنوردی نیاز اصلی بشرویه است و باید هرچه سریعتر کمپ گردشگری در این شهرستان  دایر شود 
در پایان سلامی فرمانده پلیس راه شهرستان بشرویه نیز گفت:معرفی ظرفیت ها و پتانسیل های شهرستان در توقف مردم در بشرویه و استراحت کردن آنها در شهرستان کمک می کند تا رانندگان و مسافران ضمن استراحت از جاذبه ها و صنایع دستی نیز بازدید کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1394051210