به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان؛ رضا علیزاده با نماینده وزارت امور خارجه در گیلان دیدار و گفتگو کرد.
در این جلسه که با هدف بررسی راهکارهای همکاری های مشترک جهت معرفی استان گیلان و جاذبه های متعدد آن به سایر کشورها برگزار شد،علیزاده به پیشینه فرهنگی و تاریخی استان گیلان اشاره نمود و گفت: گیلان مهد فرهنگ و هنر ایران اسلامیست.وی با بیان اینکه گیلان به لحاظ طبیعت بی نظیر و پتانسیل های موجود در آن می تواند به قطب بزرگ گردشگری ایران تبدیل شود اظهار داشت: در حوزه تصمیم گیری استان عزمی جدی برای رونق صنعت گردشگری وجود دارد.
علیزاده به کمیته ها و کارگروه های مختلف استان در امر گردشگری اشاره کرد و گفت: جذب سرمایه گذار و افزایش ورود گردشگر از اهداف این گروه های تخصصی می باشد.
این مسئول گردشگری را صنعتی فرابخشی خواند و افزود: به دلیل تنوع شاخه های این صنعت نیازمند عزم همگانی و مشارکت بیم دستگاهی هستیم.
علیزاده با اشاره به فعالیت قریب 60 دفتر خدمات مسافرتی در استان و علاقمندی بسیاری از آنها برای پذیرش گردشگران خارجی بیان داشت: متاسفانه تعداد محدودی از دفاتر دارای کد ورودی می باشند و می توانند به جابجایی مسافران خارجی اقدام نمایند.
مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان با تاکید بر اعطای کد ورودی به دفاتر گردشگری استان،خواستار توجه بیشتر به جذب سرمایه گذار متناسب با بسته های سرمایه گذاری موجود شد.
وی اشتراکات فرهنگی ایران به ویژه گیلان با سایر ملل را فرصت خوبی برای جذب گردشگران خارجی دانست و افزود: حضور سفیران فرهنگی از استان در مراسم محتلف جهت معرفی داشته های موجود در کشور آثار خوبی در جهت معرفی ایران و بخش های محتلف آن دارد.
علیزاده به میراث معنوی گیلان بعنوان شاخص بزرگ فرهنگی اشاره نمود و گفت: خوراک و غذای محلی بعنوان یکی از میراث های معنوی در گیلان در نقطه اوج قرار دارد تا آنجاییکه عنوان شهر خلاق غذا برای رشت در یونسکو مطرح می باشد.
این مسئول تصریح نمود: امروز گردشگری سلامت مورد توجه تمامی کشورها قرار دارد و گیلان با داشتن تجهیزات بهداشتی و نیز ظرفیت های طبیعی بالقوه جایگاه خوبی را در خاورمیانه کسب نموده است.
وی خواستار تجاری سازی فرودگاه سردار جنگل رشت و سهولت بخشی برای ورود گردشگران خارجی به گیلان شد.
در ادامه باقری پور مسئول نمایندگی وزارت امور خارجه گیلان اظهار داشت: خوشبختانه استان گیلان در سه حوزه گردشگری ، صنایع دستی و نیز فرهنگی در جایگاه ممتازی قرار دارد.
وی شرایط اقلیمی گیلان را برای حضور گردشگران ممتاز ارزیابی کرد و گفت: افزایش ظزفیت های موجود و حل معضلات سرمایه گذاری رونق صنعت گردشگری گیلان را به دنبال خواهد داشت.
این مسئول با بیان اینکه اکنون در بسیاری از کشورهای توسعه یافته، آژانس های مسافرتی بعنوان نمایندگان سازمان های مسئول به معرفی حاذبه های گردشگری خود اقدام می نمایند خواستار توجه بیشتر به امر تبلیغ داشته های گردشگری شد.
باقری پور توجه به تقویم فرهنگی کشورهای همسایه را فرصتی مناسب برای سفر به آن کشورها برای امور ترویجی دانست و اذعان داشت: می توان با اقلام و بسته های فرهنگی نسبت به شناساندن ظرفیت های گردشگری خود گام برداشت.
انتهای پیام/