طرح مطالعات بوم‌گردی دهستان جنت رودبار آغاز می‌شود

جلسه کارگروه گردشگری رامسر صبح امروز با حضور معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری کشور،معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران و تعدادی از مدیران کل و سرمایه گذاران حوزه گردشگری در سالن اجتماعات فرمانداری رامسر برگزار شد.
\n
وی گفت: به طور حتم طرح بوم گردی و گردشگری در  رامسر مورد اقبال واقع می شود، طرح مطالعاتی دهستان جنت رودبار با محوررت روستای جنت رودبار انجام می شود و این روستا به عنوان پایلوت در زمینه بودم گردی آغاز به کار می کند ، همچنین اعتباری برای این انجام این طرح و بازاریابی در زمینه بوم گردی در اختیار اداره کل مازندران قرار می گیرد.
\n
رحمانی موحد افزود: چگونگی انجام این طرح ظرف یک ماه آینده توسط کمیته طبیعت گردی کشور و با همکاری دستگاههایی مثل بنیاد مسکن، اداره میراث فرهنگی مازندران، اداره دهیاری و شهرداری، کمیته ملی طبیعت گردشگری و فرمانداری رامسر ، نهایی و به اجرای گذاشته می شود. 
\n

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری کشور گفت:سواحل از غرب تا شرق برای استان مازندران یک مزیت است که هنوز نتوانسته ایم از آن بدرستی استفاده نماییم.

\"مرتضی رحمانی موحد\" افزود:ما نباید این فرصت ها را در جهت تقویت صنعت گردشگری ازدست بدهیم و نگاه ملی و استانی مقتدر در این زمینه باید باشد.

وی اظهار داشت:باید از تمام ظرفیت ها از جمله سواحل بدرستی استفاده تا زمینه بهره مندی عمومی مردم فراهم آید.

معاون گردشگری ادامه داد:یکی از راهبردهای سازمان متبوع نهادینه کردن صنعت گردشگری است و باید کمک همه عناصر اعم از خصوصی،دولتی و عمومی را کنار هم داشته باشیم.


وی در بخش دیگری  بیان داشت:رامسر با توجه به ظرفیت ها و استعدادها و توانایی هایش  می تواند جایگاه بالاتر از وضع فعلی در حوزه گردشگری داشته باشد.

وی افزود:ما باید در حوزه های ساحل ،شهر و جنگل با برنامه ریزی و ایجاد زیرساخت ها برای رامسر طرحی را مدون نماییم تا قابلیت هایش متحول شود.

رحمانی موحد گردشگری سلامت و همچنین گردشگری روستایی را مزیت رامسر برشمرد و گفت:هم اینک در دنیا نمونه های بی شماری داریم که با حفظ بافت سنتی و روستایی درآمدهای میلیون دلاری دارند و باید مقوله گردشگری روستایی مورد توجه قرار بگیرد.


مدیر کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری مازندران نیز در این مراسم گفت:این شهرستان با ظرفیت های ویژه گردشگری ،طبیعی و اکو توریستی در واقع قطب گردشگری شمال کشور است

وی افزود: گردشگری سلامت از جمله مقوله هایی است که  با دارا بودن چشمه های جوشان آبگرم های معدنی درمحدوده  رامسر و ساداتشهر و همچنین طبیعت زیبا می تواند به معنای واقعی بدان پرداخته شود.

فرماندار شهرستان رامسرنیز گفت: \" رامسر مصوبه هیات دولت را به عنوان شهر نمونه گردشگری ،طیبعت گرددی و شهر الکترونیک دارد و باید در این زمینه با توجه به ظرفیت ها زیرساخت هایش ایجاد شود.

حسین سروری افزود:با توجه به وجود زمین حدود 20 هکتاری پشت بیمارستان امام سجاد (ع) رامسر ،وجود دانشکده پرستاری  و آغاز به کار ساخت پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مازندران در رامسر زمینه های ایجاد شهرک سلامتی وجود دارد.

وی بیان داشت:آزاد سازی حریم بلوار تاریخی معلم به عنوان یک ظرفیت طبیعی و پرجاذبه  و ضرورت انتقال ادارات اطراف این اثر تاریخی درصورت واگذاری زمین های معوض به صورت سایت اداری در جهت احیای این مکان مورد انتظار است.

فرماندار رامسر همچنین خواستار اجرای طرح گردشگری سلامت در اطراف سد میجران شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1394051511