به گزارش روابط عمومی مجموعه سعدآباد، استاد یداله کابلی خوانساری در جمع خوشنویسان معاصر و علاقمندان به این هنر اظهار داشت:هنر به عنوان یک ودیعه الهی ژرف ترین گفتگوی انسانهای صاحبدل تاریخ با زندگی و هستی است و درمیان هنرهای متعددی که ایرانیان با استعداد شگرف از خود به یادگار نهاده اند. هنر خوشنویسی با تاریخ مکتوب هزار و چهار صد ساله غنی ترین هنر معنایی و معنوی کشور محسوب می شود که با نقشی فراگیر در ترویج علم و ادب و اخلاق فضیلت توسعه یافت و با جانبداری کلام وحی و کتابت قرآن کریم اعتبار یافته و به عنوان هنر مقدس شناخته شد و با منزلتی فراوان در راستای کلام انبیا تجلیگاه شکوهمندی برای بروز و ظهور ذوق و قریحه هنرمندان برجسته این هنر شریف گردید و چونان گوهری تابناک بر تارک هنرهای اسلامی درخشید و در تحول و تطور خود خالق منحنی های مسحور کننده ایی گردید که با فرهنگ گران سنگ تمدن ایرانی در روح و جان هر صاحبدلی را مفتون خود کرد.
استاد برجسته خوشنویسی افزود: مایه مباهات است که در دوران خوشنویسی این هنر در پرتو توجهات استادان رنج و ریاضت کشیده در انجمن خوشنویسان ایران و نیم قرن تلاش با دستاوردهای ارزشمند همراه بوده و تربیت هنرمندان جوان و خلاق و برپایی را پیش رو داشته است که به حفاظت از این میراث دیرینه پرداخته اند.
وی گفت:جای خوشوقتی است که میراث فرهنگی کشور که متولی حفظ و حراست گنجینه ایی تاریخ و تمدن این دیار گهر خیز بشمار میرود در راستای اشاعه هنرهای سنتی احداث موزه های تخصصی هنرهای مستظرفه ایران همت گماشت. در موزه میرعماد به عنوان غنی ترین و ارزشمندترین مجموعه خوشنویسی ایران است که متبرک بنام جهانی حضرت میرعماد الحسنی و پیروانش زینت بخش چشم مشتاقان داخلی و خارجی گردیده است که با گرد آوری آثار ارزشمندی بی بدیل تجلیگاه معنوی ساحت مقدس این هنر اصیل و شریف ایرانی است.
استاد کابلی افزود:مغتنم می دانم تا بعنوان خدمتگزاری کوچک در عرصه عظیم این هنر ظریف که حدود نیم قرن عمر خود را مصروف ترویج قلم شکسته نستعلیق نموده ام در فصلهای مختلف فارغ التحصیلی و هنرمندان مشتاق را با نشست های تخصصی در فضای متبرک و معنوی گرد هم آورده و با شوقی سرشار ورویایی با آثاری که قبله گاه و نگاه و نظر انان است روبرو ساخته و امید که این تلاش بتواند در تحکیم انگیزه ایی جوانان برومند کشور موثر افتاد.
انتهای پیام/