سرمايه گذاری و توسعه کردستان نيازمند تدوين نقشه راه جديدی است

معاون استاندار کردستان گفت: سرمايه گذاری و توسعه کردستان نيازمند تدوين نقشه راه جديدی است و برای اين مهم، بايد دولت و بخش خصوصی به يک فهم مشترک بين اذهانی برسند.
به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كردستان؛ حسين فيروزی معاون توسعه مديريت و منابع انسانی استاندار کردستان در جلسه شورای اشتغال و سرمايه‌گذاری استان که با حضور معاون سرمايه‌گذاری و برنامه‌ريزی سازمان ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری کشور در آمفی‌تئاتر مرکز آموزش و پژوهش استانداری برگزار شد، اظهار داشت: اکنون که در وضعيت پساتحريم قرار داريم تمامی استان‌ها به دنبال نقشه راه هستند و دولت نقش هماهنگ کننده برای توسعه دارد.
وی گفت: موضوع تعامل ايران در دنيا فصل جديدی است، رقابت شکل جديد پيدا کرده و دوره جديدی آغاز شده است و همه واژه‌ها و تعارف معنايی ديگر دارند.
فيروزی رسيدن به فهم مشترک بين اذهانی بين دولت و بخش خصوصی را لازمه تحقق تدوين نقشه راه دانست و گفت: ما در کردستان بيشتر از استان‌های ديگر به اين فهم مشترک نياز داريم چرا که کردستان ظرفيت‌های زيادی دارد که برای توليد، اشتغال و نقش‌آفرينی در اقتصاد ملی استفاده نشده است.
وی ابراز اميدواری کرد، در اين نقشه راه جديد زمينه‌های لازم برای استفاده از ظرفيت‌های کردستان در توسعه آن ايجاد شود.
معاون توسعه مديريت و منابع انسانی استاندار کردستان خاطرنشان کرد: اين نشست آغازی برای نقشه راه است و اميد است با برگزاری جلساتی به نقشه راهی برسيم که کردستان رابه يکی از استان‌های سرآمد در کشور تبدیل کند.
وی گفت: توسعه درون‌زا است و نبايد انتظار داشت که از بيرون و از جاهای ديگر کردستان را توسعه ببخشند و اين نياز به کار فرهنگی بيش از گذشته دارد چون دولت مصمم است که برای تسهيل و تحريک سرمايه‌گذاری به استان کمک کند.
فيروزی تکمیل زيرساخت‌های حمل و نقل جاده‌ای و ريلی و ارتباطی را محرک توسعه خواند که ظرف دو سال آینده محورهای ارتباطی استان تکميل می شود.
معاون توسعه مديريت و منابع انسانی استاندار کردستان تصريح کرد: برای بهبود فضای کسب و کار و شاخص‌های توسعه اقداماتی از قبيل راه‌اندازی پنجره واحد سرمايه‌گذاری و فعال شدن شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در کردستان انجام شده است.
وی همچنين گفت: قانون رفع موانع توليد و رقابت‌پذير کردن توليد در دستور کار است و ساختارهای لازم هم برای همکاری و همفکری دولت و بخش خصوصی با هدف فعاليت بيشتر ايجاد شده است.
فيروزی در پايان سخنان خود از شيرکوند، معاون سرمايه‌گذاری و برنامه‌ريزی سازمان ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری کشور درخواست توجه ويژه‌ تر به بخش گردشگری کردستان را داشت.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 139405226