اجرای بازدید و نظارت تلفیقی از تأسیسات گردشگری شهرستان طبس و حومه

در راستای اجرای اهداف ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور مبنی بر انجام بازدیدهای دوره ای و گشت های مشترک تلفیقی از تأسیسات گردشگری واحدهای اقامتی و پذیرایی، رستوران های میان راهی طبس و حومه مورد بازدید قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی؛ کارشناس گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان به همراه کارشناسان بهداشت و دامپزشکی شهرستان طبس، واحدهای اقامتی هتل بهمن و مجموعه اقامتی پذیرایی نارنجستان همچنین و رستوران های میان راهی نگین دیهوک، بهار و طریق الرضا (ع) زنوغان را مورد بازدید قرار دادند.
گفتنی است، طی این بازدیدها موارد تخلف بهداشتی از قبیل: نگهداری و عرضه فرآورده های گوشتی فاقد مشخصات که بلافاصله معدوم گردید، عدم نظافت سردخانه مواد غذایی، استفاده غیر قانونی از جوش شیرین در کباب، نگهداری مواد غذایی خوراکی در دمای غیر استاندارد یخچال بالای صفر، عدم نظافت عمومی نمازخانه، سرویس های بهداشتی و آشپزخانه، عدم بهسازی دیوار و سقف سالن غذاخوری و آشپزخانه و... مشاهده شد که مراتب به متصدیان واحدهای یاد شده جهت رفع نواقص، ابلاغ شد. 
لازم به ذکر است، این قبیل نظارت های مشترک از تاسیسات گردشگری سطح استان بصورت جدی، مستمر و ماهیانه انجام می پذیرد.

انتهای پیام/

کد خبر 139405249