به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی ، فرزین حق پرست گفت : این رقم در بخش هتل ، هتل آپارتمان ، مهمانسرا ، تفرجگاه ( اردوگاه ، کمپ ) ، مراکز سرگرمی و تفریحات، اقامتگاه بوم گردی ، سفره خانه سنتی ، مناطق نمونه گردشگری، مجتمع های بین راهی و روستاهای هدف گردشگری و با همکاری بخش خصوصی سرمایه گذاری شده است.
وی همچنین از صدور 22 مورد مجوز سرمایه گذاری در سال 93 و 94 خبر داد.
حق پرست با اشاره به لزوم وجود ساز و کار تشویقی مناسب برای جذب سرمایه گذار در بخش گردشگری ، یادآور شد: تسهیل در امر صدور مجوز ، ایجاد امکان تغییر در کاربری مکان، جذب اعتبار در بخش تامین زیرساخت از محل اعتبارات ملی – استانی ، پرداخت تسهیلات بانکی از محل صندوق توسعه ملی ، و حضور در جلسات مرتبط با فرآیند اخذ مجوز متقاضیان ( کارگروه گردشگری ، کارگروه امور زیربنایی ، کمسیون ماده 5 ) از جمله ساسیتهای تشویقی اداره کل برای جذب سرمایه گذار است.
مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی استفاده از حاشیه سدها را برای گسترش ورزش های آبی و ایجاد مناطق نمونه گردشگری بسیار مناسب دانست و عنوان کرد: آذربایجان شرقی دارای پتانسیل بسیار بالایی در زمینه توسعه گردشگری ورزشی است که از این دست می توان به حاشیه سدها برای گسترش ورزش های آبی اشاره نمود. وی گفت: اقلیم کوهستانی منطقه می تواند به جذب گردشگران در زمینه ورزش های زمستانی کمک بسزایی نماید و جاذبه های ویژه و متفاوتی را برای گردشگران در فصول سرد سال مهیا سازد که نیازمند جذب سرمایه گذاری و تامین زیرساختهای مناسب است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت خانه های تاریخی استان یادآور شد: اداره کل میراث فرهنگی قصد دارد با همکاری بخش خصوصی، خانه های تاریخی تبریز را که بخشی از هویت تاریخی این شهر محسوب می شود مرمت کرده و به اقامتگاه و هتل بوتیک تغییر کاربری دهد.
انتهای پیام/