به گزارش اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان؛ سلمان شاه محمدی در تشریح این خبر اظهار داشت: حصیربافی در گیلان از جمله هنرهای بومی به شمار می آید که 1700 هنرمند استان به آن اشتغال دارد.
وی با بیان اینکه حصیربافی بیشتر در مناطق ساحلی استان رونق بیشتری دارد اذعان نمود: بمنظور افزایش خلاقیت و نوآوری در هنرمندان حصیرباف و توسعه فعالیت های آنها، برندسازی این محصول با نام شهرستان بندر انزلی از سوی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان دنبال می شود.
این مسئول تصریح کرد: حصیر در مناطق شهرستان بندر انزلی، شمال شهرستان رشت ، لاهیجان ، آستانه اشرفیه و لنگرود بیش از سایر شهرستانهای کشور به چشم می خورد؛ لذا توجه به این هنر کهن موجب احیای آن در عصر کنونی خواهد شد.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان به برگزاری جشنواره حصیر در گیلان اشاره کرد و گفت: این جشنواره با هدف فراهم آوردن فضایی برای نمایش محصولات حصیری بصورت متمرکز و آشنایی هنرمندان حصیرباف با یکدیگر برگزار می شود.
شاه محمدی حضور هنرمندان در جشنواره مذکور را موجب افزایش انگیزه در حصیربافان و به دنبال آن افزایش تولیدات با کیفیت دانست و افزود: ترکیب حصیر با مواد طبیعی دیگر در این جشنواره انجام خواهد شد.
انتهای پیام/