معاون هماهنگي امور زائرين استانداري خراسان رضوي با بيان اينكه مسير جاده ولايت از اهميت بسيار بالايي برخوردار است از آمادگي استانداري خراسان رضوي براي احياء و ساماندهي مسير جاده ولايت خبر داد .
به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، محمد حسن واحدي با اعلام اين خبر در دهمين همايش علمي- پژوهشي جاده ولايت كه پيش از ظهر امروز با حضور مرتضي رحماني موحد معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور، جمعي از مسئولان استاني و محققين و پژوهشگران برگزار شد گفت: اين جاده از اهميت بالايي برخوردار است و يك مسير معنوي است كه قابليت تبديل شدن به مسير گردشگري مذهبي را دارد.
وي هم چنين با اشاره به نزديك شدن به سالروز تولد امام رضا(ع)، گفت: اين استان آمادگي كامل براي پذيرايي از زائران بارگاه ملكوتي امام هشتم (ع)، را در دهه كرامت خصوصا در روز تولد حضرت امام رضا (ع) را دارد گفت: بر اساس بررسي هاي انجام شده درحال حاضر 74 درصد ظرفيت هتل ها و هتل آپارتمان هاي مشهد و 83 درصد ظرفيت مهمانپذيرهاي پايتخت معنوي ايران تكميل شده و پيش بيني مي كنيم در روز هاي باقي مانده به سالروز ولادت آقا علي بن موسي الرضا(ع)، شاهد حضور خيل عظيم عاشقان ودلدادگان به آن حضرت باشيم.
گفت: خيل عظيم مشتاقان به زيارت امام رضا (ع)، به سمت مشهد الرضا حركت كرده اند و ترافيك جاده هاي منتهي به پايتخت معنوي ايران نيمه سنگين گزارش شده است.
وي با بيان اينكه استان خراسان رضوي آمادگي كامل براي پذيرايي از مشتاقان به زيارت امام رضا را دارد گفت: درحال حاضر 25 پايگاه امداد و نجات در استان فعال است و خوشبختانه نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد كاهش 5درصدي آمار فوتي هاي ناشي از تصادفات بوديم.
وي گفت: ستاد اجرايي خدمات سفر در استان خراسان رضوي فعال است كه اين ستاد در شهرستان مشهد به صورت دائمي است و درايام پيك مسافر به صورت شبانه روزي فعاليت مي كند و ستاد اجرايي خدمات سفر استان داراي 250 برنامه اجرايي است.
واحد همچنين به ستاد دهه كرامت اشاره كرد و گفت: ستاد دهه كرامت مصوبه ملي دارد و برنامه هاي اين ستاد در 31 استان و 77 كشور جهان و در مجموع در 731 نقطه از جغرافياي جهان اجرا مي شود و سبك وسيره حضرت امام رضا(ع)، در اين نقاط معرفي و بازگو مي شوند.
معاون هماهنگي امور زائرين استانداري خراسان رضوي افزود: اين ستاد همزمان با فرا رسيدن دهه كرامت 30 هزار برنامه در استان خراسان رضوي اجراي مي كند كه برگزاري دهمين همايش علمي – پژوهشي جاده ولايت يكي از مهمترين اين برنامه هاست.
واحدي هم چنين به اجراي طرح مطالعه كمي و كيفي زيارت در مشهد اشاره كرد و گفت: اين طرح توسط 90 نفر از مديران و كارشناسان در دست بررسي است كه داراي 10 راهبرد اساسي است و به زودي به عنوان سند جامع به تصويب خواهد رسيد.
وي ادامه داد: يكي از موضوعاتي كه در استان به دنبال آن هستيم اجراي طرح مبداء به مبداء است به اين صورت كه در يك افق 5 ساله براي 9 استان و دو كشور خارجي عراق و پاكستان برنامه ريزي مي شود و مشتاقان زيارت در قالب اين طرح به مشهد مقدس مشرف مي شوند.
وي خاطر نشان كرد: تمامي تمهيدات لازم براي پذيرايي از زائران و مسافران در ساتان خراسان رضوي به مناسبت دهه كرامت انديشيده شده و اين استان آمادگي كامل براي پذيرايي از زائران و مسافران را دارد.
وي هم چنين به برگزاري دهمين همايش علمي – پژوهشي جاده ولايت اشاره كرد و گفت: برگزاري اين همايش به همت اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي از اهميت بسيار بالايي برخوردار است و مي تواند تاثيرات و نتيج بسيار ارزشمندي را نيز به دنبال داشته باشد.
گفتني است، دهمين همايش علمي – پژوهشي جاده ولايت پيش از ظهر امروز با حضور دکتر سید مهدی مصطفوی قائم مقام معاونت بین الملل دفتر مقام معظم رهبری، دكتر مرتضي رحماني موحد معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور، محمد حسن واحدي معاون هماهنگي امور زائرين استانداري خراسان رضوي، حسين زارع صفت مدير كل ميراث فرهنگي خراسان رضوي، سعيد سرابي مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان، جمعي از محققين، اساتيد دانشگاه، صاحب نظران و پژوهشگران، پيش از ظهر امروز در سالن اجتماعات موزه بزرگ خراسان در مشهد مقدس برگزار شد.
انتهای پیام/