به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام، علی قاسمپور افزود: این تعداد گردشگر، عموما از کشور عراق و کشورهای آسیای میانه از جمله تاجیکستان، آذربایجان، افغانستان، پاکستان و هندوستان هستند.
وی ادامه داد: مقصد تعداد کمی از این گردشگران استان ایلام است و بیشتر با هدف سفر به استان های قم، مشهد، تهران و استان های شمالی وارد کشورمان می شوند.
وی با اشاره به اینکه گردشگران ورودی از مرز بین المللی مهران ساماندهی نشده اند، تاکید کرد: معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی در حال تهیه دستورالعمل اجرایی نحوه ساماندهی گردشگران ورودی از مرز مهران است و این مهم بزودی به استان ابلاغ می شود.
وی اظهار کرد: بر اساس این دستورالعمل در زمینه ساماندهی گردشگران ورودی مرز مهران اقدام و تلاش می شود در قالب تور و بصورت گروهی وارد کشور شده و برنامه بازدید از جاذبه های تاریخی، طبیعی و تفریحی استان ایلام در برنامه سفر آنها گنجانده شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام گفت: باید برنامه ریزی های لازم انجام شود تا استان ایلام از معبر گردشگری به یک مقصد گردشگری تبدیل شده و از درآمدهای این صنعت بهره مند شود اما لازمه آن فراهم کردن زیرساخت ها است.
قاسمپور افزود: مرز مهران یکی از امن ترین مرزهای کشور و نزدیکترین مرز به شهرهای کربلا، نجف و بغداد است به همین دلیل گردشگران و زوار رغبت بسیار زیادی به تردد از طریق این مرز دارند.
وی ادامه داد: استان ایلام برای پذیرایی از مسافران و گردشگران آمادگی کامل دارد اما باید در زمینه توسعه زیرساخت های گردشگری با همکاری بخش خصوصی و سرمایه گذاران داخلی و خارجی برنامه ریزی کنیم.
انتهای پیام/