صنایع دستی باید بر اساس سفارش و سلیقه مشتریان تولید شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام با اشاره به افزایش روزافزون گرایش به صنایع دستی اصیل در جهان، گفت: صنایع دستی باید بر اساس سفارش، علاقه و سلیقه مشتریان تولید شود.

به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام، عبدالمالک شنبه زاده افزود: تولید دستی و سنتی به همراه ​کاربری امروزی و طراحی مناسب و بروز از ضروریات اصلی جذب بازارهای جهانی و موفقیت در تجاری سازی صنایع دستی است.

وی ادامه داد: صنایع دستی با روح و روان انسان ارتباط دارد به همین دلیل گرایش فطری به سمت این هنر اصیل همواره وجود دارد اما باید در زمینه کاربردی کردن صنایع دستی مطابق با سلیقه و نیاز زندگی امروزی تلاش کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام با بیان اینکه تولید کنندگان صنایع دستی تنها وظیه تولید را بر عهده دارند و نباید دغدغه طراحی، فروش و بازاریابی را داشته باشند، گفت: به این منظور نیازمند ورود بخش خصوصی در حوزه های مختلف صنایع دستی هستیم.

شنبه زاده افزود: به همین منظور دولت نیز از متقاضیان بخش خصوصی که تمایل ورود به حوزه های مختلف صنایع دستی اعم از ایجاد کارگاه، فروشگاه مواد، کارگاه های شور و پرداخت، فروشگاه صنایع دستی و بازاریابی داشته باشند، حمایت کرده و تسهیلات کم بهره تا سقف یک میلیارد ریال پرداخت می کند.
وی ادامه داد: سال گذشته 25 میلیارد ریال اعتبار در قالب تسهیلات بانکی و کمک بلاعوض در حوزه صنایع دستی و کارگاه ها و مشاغل خانگی با هدف ترویج و تبلیغ صنایع دستی در این استان پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه 45 کارگاه فعال صنایع دستی در استان ایلام وجود دارد، اظهار کرد: این میزان اعتبار در اختیار 25 کارگاه صنایع دستی و 40 کارگاه مشاغل خانگی قرار گرفته است. 
یک هزار صنعتگر فعال در 33 رشته صنایع دستی در استان ایلام در بخش های خانگی و کارگاهی فعالیت می کنند و 12 غرفه صنایع دستی نیز بصورت پراکنده در مناطق مختلف استان وجود دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1394060419