معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویر احمد در جلسه کار گروه گردشگری استان از ثبت جشنواره انگور سی سخت در تقویم میراث فرهنگی استان خبر داد.
رئیس کار گروه گردشگری استان با اشاره به برگزاری جلسات استانی پیرامون برگزاری جشنواره انگور سی سخت به لزوم اجرای مطلوب این جشنواره تاکید کرد.
نیک اقبالی تصریح کرد:رودخانه های خروشان، چشمه سارهای زلال، بناهای باستانی، طبیعت بکر، اقلیم چهار فصل، بقاع متبرکه شاخص و قرار داشتن در مسیر جاده ارتباطی استان های مرکزی به جنوب کشور کهگیلویه و بویراحمد را به یکی از قطب های اصلی گردشگری ایران تبدیل کرده است.

وی ادامه داد:کهگیلویه و بویراحمد دارای ۶۰۰ جاذبه طبیعی، مذهبی و تاریخی و هفتمین استان گردشگرپذیر کشور است.
معاون عمرانی استاندار افزود: امسال یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر مسافر نوروزی در مدارس، کمپینگ های اقامتی موقت مستقر در بوستان ها، هتل، خانه های مسافر کهگیلویه و بویراحمد اسکان یافتند.
نیک اقبال بیان کرد: سه میلیون نفر از جاذبه های دیدنی این استان در تعطیلات نوروزی ۹۴ دیدن کردند که برگزاری جشنواره و برنلامه های فرهنگی برای مسافران در معرفی پتانسیل های استان نقش بسزایی دارد.
 
معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان این که میزان تردد خودرو در جاده های مواصلاتی این استان امسال نسبت به سال گذشته ۸۰درصد افزایش یافته است تصریح کرد: این آمار حکایت از قابلیت های فراوان گردشگری این استان دارد که لزوم توجه به تقویت زیرساخت های گردشگری را دو چندان کرده است..
وی بیان داشت :اگر این جشنواره به نحو مطلوب برگزار شود می توان آن را در تقویم سال میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری استان ثبت کرد.
نیک اقبال معرفی آداب و رسوم مردم و فرآورده های تبدیلی انگور را از جمله اهداف این جشنواره عنوان کرد و افزود:این جشنواره در روزهای ۲۶ و ۲۷ شهریور با حضور استاندار و مدیران استانی در سالن شهید پاکباز سی سخت برگزار می شود.
 
 
معاون عمرانی استاندار تشکیل کمیته های تخصصی برای بررسی مشکلات پیش رو در تولید و فروش انگور سی سخت را از جمله اقدامات در جشنواره دو روزه دانست و خاطر نشان کرد:این جشنواره با حضور شبکه های تلویزیونی استانی و ملی پوشش داده می شود..
 
  

انتهای پیام/

کد خبر 1394062114