توسعه روستاها با تکیه بر صنعت گردشگری ممکن می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان؛ معاون گردشگری استان با ایراد سخنانی در اولین جشنواره انگور وگردشگری روستای حسن رباط و در جمع گردشگران و فعالان عرصه گردشگری استان عنوان کرد: بی شک همگان میدانند که گردشگری نقش مهمی در توسعه جوامع ایفا می کند.

وی ادامه داد:  متاسفانه در سالهای گذشته عدم برنامه ریزی مناسب مسئولین از یکسو وبرقراری تحریم های غیر عادلانه علیه ملت ایران از سوی دیگرباعث کاهش چشمگیر ورود گردشگران خارجی به ایران شد، اما در حاضر با تلاش دولت و به ویژه موفقیت فرزندان غیور این ملت در عرصه دیپلماسی بین المللی ما شاهد اشتیاق وافرگردشگران خارجی جهت حضور درايران هستیم .

یار محمدیان در ادامه سخنانش آمار سازمان جهانی جهانگردی را دلیل این مدعای خود بر شمرده وعنوان کرد: سازمان جهانی گردشگری(UNWTO) رشد گردشگری بین المللی را در سال گذشته 4 درصد عنوان کرده و این در حالی است که همین سازمان آمار رشد گردشگری ایران را به نسبت سایر کشورها درسال گذشته 9 درصد اعلام کرده و این بدین معنا است که ایران با همه مشکلاتی که بر آن تحمیل شده در صنعت گردشگری 5 درصد بیش از سایر کشورها در طول سال گذشته پیشرفت داشته است.

 وی در ادامه سخنانش به توسعه گردشگری در استان اشاره کرد و افزود: با شور و نشاطي که امروز ما در میان مردم و مسئولان در زمینه توسعه گردشگری ملاحظه می کنیم می توانیم به زودی در پهنه استان شاهد احیا بسیاری از روستاهای خالی از سکنه باشیم. بی شک در صورت برنامه ریزی صحیح برای تشویق 75 میلیون جمعیت این سرزمین به ايرانگردي و به ویژه بازدید آگاهانه از مناطق بکر وطبیعت می توان در کنار رشد گردشگری خارجی به رونق اقتصادی روستاها وشهر ها ی کوچک امیدوار بود.

وی تاکید کرد: یکی از اصلی ترین سیاست های دولت یازدهم توسعه همه جانبه گردشگری است که هم اینک پیش زمینه رشد آن با کاهش تنش بین المللی در حال تحقق است.


در ادامه این مراسم شهرام امیری مدیر امور فرهنگی و ارتباطات اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان، گفت: یکی از سیاستهای اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان توسعه پایدار گردشگری در شهرهای کوچک به ویژه در روستاها ی دارای جاذبه است.

 وی افزود: در همین راستا این اداره کل طرح استاندارد سازی سفر و اقامت گردشگران در مناطق روستایی را از طریق ایجاد اقامتگاه های بوم گردی در دستور کارخود قرار داده، لذا هم ا ینک موجی وسیع در تمامی بخشهای استان جهت این امر آغاز شده و ما همه روزه شاهد برگزاری همایشها، کارگاه های آموزشی و جشنواره های گردشگری ویژه آگاه سازی مسئولین وعلاقه مندان به ویژه جوانان ساکن در شهرهای کوچک و روستاها با منافع توسعه گردشگری پایدار (در جوامع روستایی) هستیم.

 وی ضمن تاکید بر ادامه برگزاری این رویدادهای علمی و فرهنگی از منظر گردشگری در استان به ویژه در هفته گردشگری عنوان کرد: سازمان میراث فرهنگی با برگزاری این همایشها و کارگاه های علمی ، آموزشی و فرهنگی اهداف متعددی را دنبال می کند که از آن جمله می توان به مواردی همچون: تلاش برای حفظ خرده فرهنگهای اصیل ایرانی در روستاها، حفظ صنایع دستی روستاها، نجات اقتصاد روستایی از بحرانهايی همانند خشکسالی و مهاجرت، آشنایی هرچه بیشتر آحاد مردم ایران با فرهنگ های اقوام مختلف ایرانی وفرهنگ های فولکلوریک وافزایش زمان ماندگاری گردشگران در پهنه استان اشاره کرد.

وی تصریح کرد: در این راستا سیاست اداره کل میراث فرهنگی استان حمایت ویژه از بخش خصوصی به ویژه بومی برای سرمایه گذاری در شهرهای کوچک ومناطق روستایی است.

انتهای پیام/

کد خبر 1394062818